https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

6 tips om hem in bed te krijgen

Het klinkt niet romantisch, maar het is wel zo: verliefdheid is een chemisch proces. Als je de chemische formule kent, zou het dus simpel moeten zijn. Met volgende tips zorg je er alvast voor dat de hormonen in zijn lijf alle kanten uitschieten. Klaar voor vonken en vuur?

 

Bloot: niet te veel, niet te weinig

Hoeveel bloot mag je nu eigenlijk laten zien? Te veel is hoerig, te weinig preuts. Gelukkig hebben onderzoekers aan de universiteit van Leeds dat bestudeerd. Toon 40% 'vlees' en mannen gaan in overdrive. Een arm telt voor 10%, een been voor 15% en een diepe decolleté voor 50%. Een mooie jumpsuit met decolleté scoort dus beter dan een korte jurk zonder mouwen en een diepe halsuitsneiding.

 

Fris lavendelgeurtje

Zin om te scoren? Spuit dan parfum met lavendel op, en leun op je date een beetje naar voor. De geur van lavendel zou 40% meer bloed naar zijn penis doen stromen.

 

Lady in red

Draag scharlaken rood, en hij wordt wild. Het zou iets te maken hebben met wat er in de natuur gebeurt. Als een baviaanvrouwtje vruchtbaar wordt, wordt haar achterste rood. Mannen denken -onbewust- nog steeds dat vrouwen die rood dragen sneller zullen toehappen.

 

Mojito mood

Scoren doe je ook door hem op café op een mojito te trakteren. De munt scherpt zijn focus, de limoen -rijk aan vitamine C –  zou voor een testosteronboost zorgen.

 

Slowly step away from the soja

Ga je op date, vermijd dan de Chinees of ander Aziatisch eten. Samen noedels slurpen klinkt romantisch, maar vergeet niet: in sojasaus zit een stof die lijkt op oestrogeen (en die dus testosteron blokkeert). En je wil toch niet dat jouw Thaise curry het heetste stuk van de avond wordt?

 

Hip en hop het bed in!

Zorg dat je op een plek bent waar opzwepende hip hop gedraaid wordt. Snelle muziek doet zijn hart sneller slaan. Mannen die erotische foto's bekijken met hip hop op de achtergrond, gaan de vrouwen op de foto sneller sexy vinden. Dat heeft onderzoek aangetoond. Geen trage slow dus, maar een funky Kanye West vanavond!

 

 

 

zoekwedstrijd

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content