Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

6 huisjes, 6 kruisjes

6 straffe relatiegeheimen

Picture perfect, zo lijkt het vaak voor de buitenwereld. Maar als de muren thuis konden praten… Elk huisje heeft zijn kruisje, en deze moedige lezeressen vertellen alvast over de twijfels, moeilijkheden en misstappen in hún relatie. 

 

Tessa (33): "Ik ben zwanger en verliefd op een ander. Vréselijk zou ik het vinden, als Frederik te weten kwam dat ik zo vaak met Stef in mijn hoofd zit."

Ulrike (28): "Ik ben samen met Olivier, maar nog altijd gek op mijn eerste lief. Als ik weer snotter bij een liefdesfilm, vindt Olivier mij een emokip. Maar eigenlijk huil ik om Niels."

Olivia (21): "Ik kan hem die abortus maar moeilijk vergeven. Op een bepaald moment stond ik met de lamp in mijn handen, klaar om Joeri ermee te slaan."

Debbie (30): "Het klikt niet tussen ons in bed. Wat lieve woordjes, wat aaitjes over mijn been en een paar minuten op mij: that's it. Alsof het tegen zijn zin is."

Myriam (34): "Ik ben niet 100% hetero, maar zwijg. Ik ben zo benieuwd hoe seks zou zijn met Liesbet. Ik fantaseer erover, als ik naast mijn man in bed lig."

Hanna (27): "Hij heeft me bedrogen en doet alsof er niets gebeurd is. Ik ben zijn misstap niet vergeten, al denkt hij van wel. Niemand weet ervan, wij praten er zélf niet eens over."

 
Hun volledige verhaal lees je in Flair.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '