Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ©giphy

'Fifty Shades of Grey' in jouw slaapkamer.

5 bdsm-spelletjes die je zeker eens moet proberen

Herlinde Matthys

Bij bdsm denken de meesten aan een zweepje of brandend kaarsvet, maar het hoeft niet altijd zo pijnlijk te zijn. Iedereen kan zijn of haar seksleven wat meer kinky maken met deze 5 onschuldige én toch sexy bdsm-spelletjes.

1. Blinddoek


Bedek je ogen met een sjaal en je zal merken als je niks meer ziet, dat je andere zintuigen op scherp staan. Je ruikt je partner sterker: parfum met een vleugje zweet, je hoort zijn of haar ademhaling duidelijker, je voelt de lijnen van dat lekkere naakte lijf bewuster en de kussen smaken een pak beter.

2. Handboeien


Het is leuk om de controle eens volledig af te geven en je lot in de handen van je partner te leggen. Als je handen vastgebonden zijn aan het bed kan je geen kant meer op en zit er niks anders op dan toekijken hoe je partner je lekker verwent. Omgekeerd kan jij ook de touwtjes in handen nemen en als meesteres dominant doen wat je wilt met je gewillig ‘slachtoffer’.

3. Ijsblokje


Wat nood aan afkoeling tijdens een stomende vrijpartij? Neem er een ijsblokje bij en laat dat zachtjes over de huid van je partner glijden, van kop tot teen... De koude tegen je hete lijf zorgt voor een aangenaam tintelend gevoel over je hele lichaam.

4. Veertje


Iemand kietelen, is een marteltechniek die in de middeleeuwen werd gebruikt, maar het kan ook goed van pas komen in de slaapkamer. Neem een veertje en streel er zachtjes mee over de erogene zones van je hubby. Kippenvel verzekerd!

5. Rollenspel


Kruip in de huid van twee volledig andere personages en probeer elkaar opnieuw volledig in te pakken. Maak het extra spannend en ga buitenshuis op café of op restaurant en haal daar je beste verleidingskills boven bij elkaar. Fun verzekerd en het eindigt vast en zeker met een happy ending eenmaal terug thuis.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '