Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Neem jezelf NIETS kwalijk

12 dingen die je leert van Beyoncé over hoe je vreemdgaan moet verwerken

‘Lemonade’, het nieuwe visual album van Queen B, staat vol liedjes over racisme, girlpower en ontrouw. Overspel verwerken is allesbehalve gemakkelijk, maar de lyrics van Beyoncé tonen aan dat ook zij het moeilijk had wanneer zij werd bedrogen en dit alles kon verwerken. Hier zijn enkele dingen die wij geleerd hebben uit de liedjes van Queen B. 

 

1.     Gooi al je frustraties en emoties eruit

Queen B deed het ook, door er zoveel liedje over te schrijven. Angst, woede, jaloezie ... Alles komt aan bod. Jij mag dus ook schreeuwen, uithuilen bij je mama of vriendin... Laat je emoties de vrije loop.

 

'Hold Up'

 

 

2.     Je mag boos zijn op de vrouw met wie hij je bedrogen heeft...

Je hebt haar waarschijnlijk al bont en blauw geslagen in je hoofd, dat mag ook. Zolang je het maar niet in reallife probeert, want dan beginnen pas écht de problemen.

 

'Hold Up'

 

 

3.     ... maar onthou dat dit iets is tussen je partner en jou

Dit gaat over jullie relatie en daar heeft die andere vrouw niets mee te maken. Jullie moeten dit samen, met jullie twee, bespreken en uitvechten. Om dan ook weer samen tot een oplossing te komen.

 

Beyoncé en Jay-Z

 

 

4.     Vertrouw op je instinct

Als je denkt dat je lief je bedriegt, dan is het waarschijnlijk ook wel zo. Je voelt het wanneer hij liegt, je ruikt een andere parfum, hij komt veel te laat thuis ... Dit zijn signalen die bij jou de alarmbel doen rinkelen. Beyoncé zingt er ook over, bijvoorbeeld 'You can taste the dishonesty, it's all over your breath.'

 

'Pray you catch me'

 

 

5.     Onthou dat ook mensen in een goede relatie soms elkaar bedriegen

Geen enkele relatie is perfect, iedereen kan iemand bedriegen of bedrogen worden.

 

Beyoncé

 

 

6.     Bedrogen worden kan je leven helemaal overhoop gooien en dat is oké

Je gaat een heel moeilijke tijd tegemoet en het is dus oké als je het allemaal even niet ziet zitten. Bedrog verwerken heeft tijd nodig en dus neem je best alle tijd die je nodig hebt. 

 

Beyoncé

 

 

7.     Vergeef je partner als je er klaar voor bent én als je  met hem verder wil...

Neem de tijd om een beslissing te maken, praat veel met je partner en denk er eens goed over na. Als het te veel pijn doet en je het nooit zal kunnen vergeten, maak je misschien best een einde aan jullie relatie. Denk in de eerste plaats aan jezelf.

 

Beyoncé en Jay-Z

 

 

8.     ... als dit niet het geval is, dumpen die handel

Is hij het niet waard om voor te vechten? Heeft hij geen spijt van wat hij gedaan heeft? Girl, je bent beter af zonder hem. Je verdient iemand die je respecteert en die je graag ziet.

 

'Don't Hurt Yourself'

 

 

9.     Lange relaties vragen veel werk

Een relatie is geen sprookje. Zoals Beyoncé en Jay Z, moeten ook jullie werken aan jullie relatie. Het is belangrijk dat jullie allebei evenveel moeite doen om dit te doen slagen.

 

Beyoncé en Jay-Z

 

 

10.  Ontrouw kan ook voor een positieve verandering in je relatie zorgen

Jullie hebben allebei veel geleerd uit deze moeilijke situatie en zijn klaar voor een nieuwe start. Jullie beseffen nu maar al te goed hoeveel jullie van elkaar houden en zijn nog dichter naar elkaar toegegroeid.

 

Trouw Beyoncé

 

 

11.  Zorg ervoor dat je er flawless uitziet, als je er klaar voor bent

Natuurlijk is je uiterlijk het laatste waar je aan denkt als je met een relatiecrisis te maken krijgt. Maar door je goed te verzorgen, voel je je meteen al een beetje beter in je vel. Je krijgt er wat meer zelfvertrouwen door. Go girl!

 

Beyoncé

 

 

12.  Want je bent en blijft fantastisch

Eén ding waar je niet aan mag twijfelen: je verdient al deze ellende niet! Je bent geweldig hoe je bent en neem jezelf absoluut niets kwalijk.

 

Beyoncé

 

 

bron: Cosmopolitan

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '