Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© hipster mum via Unsplash & Instagram @myn880818

Dit is de nieuwste schoenentrend van 2019

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Enkellaarsjes, pumps of loafers. Binnenkort zien we ze allemaal opduiken in het straatbeeld met een vierkante neus, want dat is de nieuwste schoenentrend van 2019.


Tijger- of slangenprint, suède of lakleer, ruitjes of neon. In 2019 mag zowat alles qua print of kleuren op je schoenen, dus er is een grote kans dat je zo wel één of meerdere paartjes in je kast hebt staan. Wat wel een opvallende nieuwe trend is dit jaar is de vorm van de neus. We zagen de afgelopen tijd dat de puntneuzen een serieuze opmars maakten, al blijft de ronde neus ook dominant in het straatbeeld.

Prima ballerina


In 2019 is er een new kid on the (shoe)block en dat is de vierkante neus! Het doet een beetje denken aan de balletschoenen van prima ballerina’s. Die zijn ook wat vierkant vooraan zodat de danseressen mooie pirouettes kunnen draaien op hun tippen.

Zowel pumps, ballerina’s als laarsjes duiken meer en meer op met deze speciale neus. We gaan de allerlaatste week van de solden in, dus je kan misschien nog ergens een paartje met een vierkante neus én met een fikse korting op de kop tikken. Hier kan je alvast wat inspiratie opdoen.

https://www.instagram.com/p/Bs8KDQ9hSqm/

https://www.instagram.com/p/BpTSJMpFtwK/

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '