Home FASHION & BEAUTY Fashion Shopaholics opgelet! Dit is een superhandige tip bij het kopen van schoenen

Shopaholics opgelet! Dit is een superhandige tip bij het kopen van schoenen

Bespaar tientallen euro's of koop gewoon een paartje extra.

So many shoes, and only two feet. Elke vrouw kampt met dezelfde verslaving: schoenen! Gelukkig is er nu een trucje dat die ‘aandoening’ iets goedkoper maakt.

Sneakers, hakken, enkellaarsjes, sandalen en die allemaal in zo goed als alle kleuren van de regenboog. Onze schoenenkast puilt uit, maar toch vinden we steeds een gaatje voor dat extra paar. Het gat in onze portemonnee daarentegen vinden we niet zo leuk. Gelukkig hebben wij de ideale tip voor alle shoelovers: neem eens een kijkje bij de kindercollectie.

Extra paar

Niet alleen vrouwen die door het leven gaan met een kleine schoenmaat 35 of 36 kunnen profiteren van dit sluwe trucje. De kindermaten van veel merken zoals Nike, Adidas en Timberland lopen tot maat 40 of zelfs 41. Leve de groeispurt van onze kleinsten! Het prijsverschil tussen hetzelfde paar schoenen bij de vrouwenafdeling of bij de kindercollectie kan oplopen tot maar liefst 100 euro. Dat betekent een extra paar schoenen volgende maand.

Zo betaal je voor een paar deftige bottines van Timberland al snel 220 euro bij dedames. Terwijl je exact hetzelfde paar voor zo’n 150 euro of minder kan kopen bij de kids. Die oefening kan je ook maken voor sneakers zoals Nike Air Force 1. Bij de damescollectie leg je gemiddeld 100 euro neer, en bij de kindermaten kan je ze al kopen voor 74.95 euro.

We blijven stiekem allemaal diep vanbinnen een klein meisje, dan mogen we toch ook hun schoenen dragen?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.