Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: badgalriri

De zangeres doet haar lyrics 'Shine bright like a diamond ' alle eer aan

ZIEN: Rihanna toont voor het eerst swatches van make-upcollectie Fenty Beauty

Binnen vier dagen is het zover en lanceert Rihanna ein-de-lijk haar langverwachte make-uplijn Fenty Beauty. Eerder dit weekend heeft RiRi ons het reclamespotje van haar beautycollectie getoond en nu laat ze ons op Instagram een sneak peek van het eerste product zien. ‘Shine bright like a diamond’ was het zeker, Rihanna?


Op 8 september lanceert Rihanna haar beautylijn Fenty Beauty bij Sephora en Harvey Nichols. Beide winkels kan je helaas niet bij ons vinden, maar make-uplovers kunnen online gelukkig wél enkele producten uit de lijn scoren.

Spannend


De zangeres weet hoe ze haar fans in spanning moet houden, want vier dagen voor de releasedatum is er nog maar weinig bekend over de collectie. Het is pas afgelopen weekend dat RiRi het eerste reclamespotje getoond heeft aan haar volgers. Daarin kon je kennismaken maken met een lipgloss, maar op haar Instagramaccount heeft de popdiva swatches van een ander beautyproduct getoond.

Het eerste product kreeg de naam ‘Trophy Wife’ en lijkt op een prachtige geelgouden oogschaduw. Vervolgens heeft ze nog een foto van een highlighterduo gedeeld. Die bestaat uit twee tinten en kregen de naam ‘Ginger Binge’ en ‘Moscow Mule’ met zich mee. Wishlisted!Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '