Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Adam Thomas via Unsplash

Het staat in de sterren geschreven!

Waterman als lief? Dit zijn de leukste valentijnsdates voor elk sterrenbeeld

Heb je nog geen flauw idee wat je wil doen met valentijn? En wil je eens iets origineels plannen? We’ve got you! Dit zijn dé ultieme valentijnsdates voor elk sterrenbeeld. En zeg nu zelf: er is toch niets romantischer dan een date die in de sterren geschreven staat?

Waterman (21 januari t/m 19 februari): bake off

Watermannen proberen graag elke dag iets nieuws! Daag jouw Waterman daarom deze valentijn uit om eens samen te bakken. Kies voor een brood of een heerlijke taart, die jullie samen helemaal zelf maken. De Waterman is sowieso onder de indruk van deze date en je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Bakken maar!

Bake off valentijnsdate sterrenbeeld
© Lauren Grey via Unsplash

Vissen (20 februari t/m 20 maart): tweedehands shoppen

Het sterrenbeeld Vissen hecht veel waarde aan de natuur. Kies daarom voor een date die toont dat jij daar ook mee bezig bent en begrip voor hebt. Ga naar jullie favoriete stad en stippel een route vol tweedehandswinkels uit. Niks leuker dan samen de gekste outfits uitproberen en nieuwe plekjes ontdekken!

valentijnsdates sterrenbeeld secondhandshopping
© Becca McHaffie via Unsplash

Ram (21 maart t/m 20 april): sneeuwdate

De Ram is een bom vol energie en vindt het heerlijk om uitgedaagd te worden door z’n partner. Neem je lief daarom met valentijn mee voor een dagje indoor winterpret. Trek je ski’s of snowboard aan en racen maar!

skiën valentijnsdate sterrenbeeld
© Andri Klopfenstein via Unsplash

Stier (21 april t/m 21 mei): koffiedate

De Stier houdt van relaxen en vindt het dan ook heerlijk als je even de tijd neemt om gewoon stil te staan in het leven. Ideaal dus om een koffiedate in te lassen. Maak écht even tijd voor elkaar vrij, zonder je te moeten haasten en geniet van elkaars gezelschap. De Stier kan uren praten als er geen tijdsdruk is, laat die koffie maar komen.

koffiedate valentijnsdates sterrenbeeld
© Brooklyn via Unsplash

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): karaoke

Dat het sterrenbeeld Tweelingen overal the life of the party is, is geen geheim. Ze zijn energiek en omringen zich graag door veel mensen. Neem je lief daarom mee naar een karaokebar, waar Tweelingen zichzelf vollédig kan laten gaan. Maak je borst al maar nat voor een duet of tien!

karaoke valentijnsdate sterrenbeeld
© Brandi Alexandra via Unsplash

Kreeft (22 juni t/m 22 juli): verwenavond

De Kreeft is gevoelig en houdt er dan ook van om voor anderen te zorgen. Draai de rollen eens om en organiseer een verwenavondje voor de Kreeft, vooraleer jullie op date gaan. Een relaxerende hand-, voet-, rugmassage, een gelaatsverzorging en vergeet ook zeker de hoofdhuid niet. Daar wordt de Kreeft helemaal zen van, klaar voor jullie date-avond!

massage valentijnsdate sterrenbeeld
© Christine Hume via Unsplash

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus): fancy filmdate

Als de Leeuw ergens van houdt, is het wel van in de watten gelegd worden. Laat de Leeuw zich helemaal fancy opkleden, alsof jullie naar een filmpremière gaan en boek twee kaartjes in de VIP-ruimte bij UGC. Je kan er een glaasje cava bestellen en zelfs een heuse apéroplank. In de comfortabele én afgezonderde zetels wanen jullie je net twee filmsterren!

Cinema valentijnsdates sterrenbeeld
© Felipe Bustillo via Unsplash

Maagd (24 augustus t/m 23 september): zoektocht

De Maagd is actief en houdt wel van een spelletje. Organiseer dit jaar een romantische wandeling langs alle favorietje plekjes van de Maagd en verstop onderweg wat leuke gadgets. Bijvoorbeeld een cute briefje, iets lekkers en een foto van jullie twee. Hier scoor je ongetwijfeld mee.

wandelen valentijnsdates sterrenbeeld
© Amy Humphries via Unsplash

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober): romantische filmavond

Het sterrenbeeld Weegschaal houdt, hoe kan het ook anders, van balans. Ze houden van picture perfect momenten en zullen het dan ook heel erg appreciëren als hun partner die probeert te creëren. Ga voor een rustige, maar mégaromantische filmavond thuis. Haal de mooiste glazen uit de kast, ontpop een flesje roze cava, salty&sweet popcorn erbij (je weet wel, voor de balans) en kijken maar. Maak het extra gezellig met wat kaarsjes of lichtjes!

filmavond valentijnsdates sterrenbeeld
© Jonathan Borba via Unsplash

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november): spelletjesavond

Een gezellige spelletjesavond, een lekkere cocktail en een goede snack erbij. Meer hoeft het niet te zijn voor de Schorpioen. Verras hen dit jaar met een heleboel nieuwe spelletjes, zodat jullie ze samen kunnen ontdekken. Ready, set , game!

gezelschapsspelletjes valentijnsdates sterrenbeeld
© Alessandro Bogliar via Unsplash

Boogschutter (23 november t/m 21 december): wellnessdate

Een Boogschutter houdt ervan om druk in de weer te zijn, maar heeft soms ook nood aan helemaal tot rust komen. Een wellnessdate is daar de perfecte valentijnsactiviteit voor. Tip: ga ‘s avonds, dan is er veel minder volk én dat maakt het nog romantischer.

© Huum via Unsplash

Steenbok (22 december t/m 20 januari): keramiekdate

Steenbokken streven er steeds naar zichzelf te verbeteren en doen alles graag zelf. Daarom is een praktische valentijnsdate voor hen dan ook ideaal. Zoals pottenbakken en je eigen keramieken borden of schaaltjes maken. Je bent creatief bezig en hebt achteraf een leuk souvenir om mee naar huis te nemen!

keramiek valentijnsdates sterrenbeeld
© Toa Heftiba via Unsplash

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '