Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Maddi Bazzocco via Unsplash

Als je echt wil genieten van masturbatie moeten je hoofd en lichaam elkaar vinden.

3 tips om niet alleen fysiek, maar ook mentaal opgewonden te raken

Masturbatie werkt alleen als ook je hoofd opgewonden is. De kunst van het genieten bestaat erin je hoofd even helemaal met je lichaam te synchroniseren en alleen maar aan jouw moment van genot te denken. Met deze tips geraak je niet alleen fysiek, maar ook mentaal opgewonden.


Als je echt wil genieten van masturbatie (of gelijk welke vorm van seks) moeten je hoofd en lichaam elkaar vinden. Fysiek opgewonden raken is meestal niet zo complex. Dat doe je bijvoorbeeld met een erotische massage of het stimuleren van je borsten of andere erogene zones zoals je hals, oren of dijen. Simpel! Maar hoe geraak je af van die eindeloze stroom aan gedachten, die to­dolijst die je be­zighoudt of stoorzenders van buitenaf?

1. Kies een plek en een moment waar je ongestoord kan verdwijnen.


Zet je telefoon uit, maak het gezellig voor jezelf en kies er bewust voor om alle stress en verplichtingen los te laten. Weg deadlines, weg lief, weg klusjes opgelegd door je ouders.

2. Ga op zoek naar erotische prikkels die werken voor jou.


Misschien brengen muziek en aromatherapie je in de stemming  of heb jij een levendige fantasie en brengen de foto’s van je lief je hoofd op hol. Test het uit en ga op zoek naar jouw ultieme turn-on.

3. Trek een sexy lingeriesetje aan voor jezelf.


Opgewonden raken door jezelf en het idee dat er wat pikants onder je outfit zit, kan heel bevredigend zijn.

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '