Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

The Single Life, week 1: Elien en Marie-France vertellen heerlijk eerlijk over de ups-and-downs van hun vrijgezellenleven.

VLOG: ‘Ik mis als single sensualiteit, en daarom ga ik paaldansen!’

De redactie

All the single ladies: put your hands up! Vanaf 20 februari vind je in ons magazine én online 4 weken lang alles wat je moet weten voor een kick-ass singleleven. Van online daten over casual seks tot als single een huis kopen of zelfs een baby krijgen: in ‘Dossier: Single.’ zoomen we in op elk aspect van het leven van de jonge vrijgezel.


Vandaag ontmoeten we vlogsters Elien (29, 9 maanden single) en Marie-France (35, 3 jaar single), die ons 4 weken lang elke week een blik gunnen in hun single life. Elien is een tamelijk happy single en geniet duidelijk van de voordelen van het vrijgezellenleven. Toch mist ze soms sensualiteit, maar daar heeft ze een goede oplossing voor gevonden. Marie-France focust vooral op zichzelf en werd tijdens haar vrijgezellenbestaan haar eigen beste vriendin. Ze is overtuigd dat die state of mind het beste is voor zichzelf en geeft dat advies ook mee aan een single lady die haar onlangs contacteerde op Instagram.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Single Life’


Check volgende zondag zeker aflevering 2 uit ‘The Single Life’ van Elien en Marie-France. Mis ook ‘The Single Life’ van vrijgezellen Eline en Sabine niet, elke vrijdag op Flair.be!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '