Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Story Party - True Dating Stories

Geef maar toe dat je je verkneukelt bij verhalen over gênante en rampzalige afspraakjes.

Story Party brengt de meest hilarische datingverhalen naar Brussel

Annelies Hart

Humor bestaat in vele vormen, maar er is niets zo grappig als een gênant datingverhaal. Dat hebben de mensen achter Story Party – True Dating Stories begrepen! Zij brengen de beste, meest gênante, grappigste en vreemdste datingverhalen in hun show, die over iets meer dan een maand ook naar Brussel komt.

Of je nu single bent of in een relatie: het is altijd grappig om je vrienden na een date op te bellen en te horen hoe de avond gegaan is. Natuurlijk ben je gelukkig als ze de tijd van hun leven hebben gehad en misschien wel de man of vrouw van hun leven ontmoet hebben. Maar geef maar toe dat het soms nog grappiger is als de date vreselijk slecht of gênant was. Vooral als je vriend(in) gezegend is met talent voor dramatische storytelling.

Goed nieuws: je hoeft niet meer in je vriendenkring rond te zoeken naar gênante datingverhalen, want Story Party doet het voor jou! Bij Story Party – True Dating Stories hoor je waargebeurde verhalen waar je je sowieso kapot mee lacht, en je achteraf iets beter gaat voelen over je eigen datingleven. Want eerlijk gezegd: het kan altijd erger. De show heeft gespeeld voor uitverkochte zalen in meer dan 65 landen en komt op 27 oktober voor één avond naar Brussel! En het beste nieuws: je kan je eigen verhaal ook delen. Schrijf het op een van de papiertjes en misschien word jij wel uitgekozen om op het podium te komen.

Trommel dus je (single) vrienden op en ga een avond vol leedvermaak luisteren naar hoe vreselijk (grappig) afspraakjes kunnen zijn. Tickets kosten 28 euro en kan je hier bestellen. En als je toch nog een beetje overtuiging nodig hebt, kan je altijd terecht op het YouTube-kanaal van Story Party:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '