https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © unsplash

Een dagje skiën, een traditioneel boeket bloemen of een berg sushi.

Dit willen onze redactrices graag cadeau krijgen voor valentijn

Herlinde Matthys

We vinden valentijn een beetje commercieel, maar toch willen we allemaal stiekem een klein cadeautje krijgen op 14 februari. Van deze attenties zouden de Flairredactrices heel blij worden.

Laura V.


Ik zou een gat in de lucht springen als mijn vriend me een bloemenabonnement zou geven. Om de twee weken een prachtig boeket verse bloemen aan huis geleverd, dat lijkt me hemels.

© Alisa Anton via Unsplash

Sandie


Doe mij maar een halsketting van Atelier Maison. Ik heb een voorkeur voor fijne, minimalistische sieraden en deze ketting past perfect bij mijn persoonlijke stijl. Een tijdje geleden kreeg ik van mijn vriend al een ring van hetzelfde merk en ik betrap mezelf er soms op dat ik er nog steeds naar zit te staren omdat hij zo mooi is. Ik weet dan ook zeker dat ik dit juweeltje met veel plezier zal dragen.

© Atelier Maison

Chloë


Een overnachting in een boomhut midden in de natuur. Eventjes met z’n tweetjes weg van alles en iedereen, zalig!

© Nutchel

Lisa


Badproducten van Lush. Nu ik hier op de Flairredactie werk, zie ik dat af en toe passeren en ik vind het de allerbeste verwenproducten. En alle mama’s weten dat er niets gaat boven een uur weken in bad, terwijl je man beneden met de kinderen speelt.

Ysaline


Mij kan je altijd blij maken met een paar sneakers, bij voorkeur Adidas Falcon in het zwart-wit, én een lief dat lijkt op Noah Centineo.

© Edgar Chaparro via Unsplash

Laura H.


Ik hecht niet zoveel belang aan valentijn. Als iemand toch de moeite wil nemen om mij dit jaar eens in de bloemetjes te zetten, ben ik al gelukkig met een zelfgeschreven kaart. Dan bedoel ik niet met een of ander melig gedicht dat van het internet is geplukt, maar een persoonlijk tekstje.

© Rawpixel via Unsplash

Herlinde


Voor mij mag het wel een beetje actiever zijn dan een etentje of een avondje in de zetel hangen. Ik denk dan aan samen gaan rolschaatsen, paintballen of indoor skiën.

© Willem De Meyer via Unsplash

Yana


Concerttickets voor Panic! At The Disco of een voucher van de AB voor een cool optreden.

© Anthony Delanoix via Unsplash

Robine


Het beste cadeau vind ik eigenlijk gewoon bij elkaar zijn. Televisiekijken met daarbij een glaasje wijn en lekkere sushi. Echt héél erg cliché, maar zo hoort het op valentijn. Helaas zit mijn vriend dit jaar in het buitenland op Valentijnsdag.

© Rawpixel via Unsplash

Anke


Heel saai en simpel, maar ik word eigenlijk altijd heel gelukkig van bloemen. Als het iets duurder mag zijn, dan ben ik ook ongelooflijk blij met concerttickets.

© Annie Spratt via Unsplash

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content