Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

3. Je vrienden zijn the best ever.

YASSS: deze 4 positieve dingen leer je na een break-up

Niets zo pijnlijk als een stevige break-up, we know. Maar aan alles zit een mooi kantje, en ook aan de split met je prins(es) op het witte paard. Benieuwd? Hieronder lees je de positieve dingen die je leert na een break-up. #levenservaring enzo.


The heart wants what it wants, en het is aan jou om daar héél goed naar te luisteren. Botert het niet meer tussen jou en je lief? Dan is daar vaak een reden voor. De periode net na een break-up kan superlastig zijn, omdat je het niet gewoon bent om single te zijn. Maar hoe langer jullie uit elkaar zijn, hoe duidelijker zal worden dat het de juiste beslissing was om er een punt achter te zetten. En hey, je leert er zelfs iets uit!

1. Je komt erachter dat single zijn fantastisch is.


Lekker doen wat jij wilt en met niemand rekening houden? Zo leuk! Discussies over wat jullie gaan kijken op Netflix of over wat jullie gaan eten, zijn nu voorgoed verleden tijd. McDonald’s en ‘Pretty Little Liars’ it is!

2. Je merkt dat je veel sterker bent dan je dacht.


De eerste twee dagen zal je je waarschijnlijk geen leven zonder hem/haar kunnen voorstellen, maar dat blijft écht niet zo. Wanneer je door die moeilijke tijd komt, gaat het leven gewoon verder. En dan is er ruimte voor nieuwe – veel mooiere – dingen.

3. Je vrienden zijn the best ever.


Toegegeven: na je break-up was je de meest ongezellige persoon op aarde, maar toch lieten je vrienden je niet vallen. Ze waren er áltijd als jij een down momentje had. Wat zou je zonder hen moeten?

4. Je hebt niemand nodig om gelukkig te zijn.


Na een breuk leer je vanzelf hoeveel waarheid er in de uitspraak ‘I don’t need a man‘ (of woman) zit. Toegegeven: een vriend(innet)je hebben is best leuk, maar het is geen verplichting. Geluk moet vanuit jezelf komen! Word dus snel een happy single en dans op ‘Single Ladies’ van Beyoncé. Met je #squad als achtergronddansers, ah ja.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '