Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© facebook ChrisKalydo

'Als ik het kan, dan kan jij het ook', aldus de zanger.

Nederlander vraagt vriendin ten huwelijk tijdens livechat met Robbie Williams

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het Nederlandse koppel Jetske en Chris verloofde zich dit weekend live tijdens een videochat met niemand minder dan zanger Robbie Williams.


Robbie Williams hield onlangs een livestream via de Instagrampagina van zijn vrouw Ayda Field. Heel wat fans van over de hele wereld maakten van dat moment gebruik om hun idool een vraag te stellen of gewoon iets te delen. Zo ook Jetske uit Nederland. Ze vertelde in de comments onder het filmpje dat ze al tien jaar samen is met haar vriend Chris, maar hij haar nog steeds niet ten huwelijk vroeg.

Robbie las de reactie van Jetske en besloot prompt om live te chatten met haar voor de ogen van duizenden fans. ‘Waar is je vriend?’, vroeg Robbie, waarna de vrouw hem ging halen. Chris kon eerst niet geloven dat hij in rechtstreeks contact stond met Robbie. Ook Ayda, Robbies vrouw, mengde zich in het gesprek. Zij vond het een schande dat hij Jetske na al die jaren nog geen ring gaf. ‘Dat is gewoon onbeschoft‘, zegt Ayda. ‘Je hebt kinderen, dus je zit sowieso al vast aan elkaar.’

Dikke kus


‘Als ik het kan, dan kan jij het ook’, moedigde Robbie Chris aan. ‘Doe het!’ De man uit Nederland ging vervolgens op één knie zitten en stelde dé grote vraag: ‘Jetske, wil je met mij trouwen? Met Robbie Williams als onze getuige.’ Een dolgelukkige Jetske moest er geen twee keer over nadenken en beantwoordde zijn vraag met een dikke kus. Tot grote vreugde van de Williamsen die het koppel vanuit Engeland toejuichten. ‘Geweldig’, lachte Robbie. ‘Ik ben zo trots op je’, voegde Ayda daaraan toe.

‘Je kan je nu niet meer terugtrekken’, waarschuwde Ayda Chris nog. ‘Dit was een écht aanzoek en wij waren de getuigen.’ Robbie beloofde zelfs dat hij speciaal voor hun huwelijk een trouwliedje gaat zingen en het gaat opnemen op video. Dat is alvast een trouwcadeau dat niemand kan overtreffen.

Met Robbie Williams als onze getuige... 🙂

Posted by Chris van der Linden on Sunday, May 27, 2018


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '