Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De Love Toys zijn ideaal als je je aan je allereerste vibrator wilt wagen.

Kruidvat brengt budgetproof seksspeeltjes op de markt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Kruidvat verlaagt de drempel om een seksspeeltje te kopen door een budgetproof collectie op de markt te brengen. Kunnen de Love Toys het taboe doorbreken?

Kruidvat heeft 368 Vlaamse vrouwen bevraagd over hun seksleven. Uit dat onderzoek is gebleken dat 8 op 10 vrouwen al eens een seksspeeltje heeft gebruikt. 1 op 3 daarvan haalt het boven om te experimenteren, voor meer spanning tussen de lakens en een intenser hoogtepunt. Voor meer dan 40% is het een handig hulpmiddel bij soloseks. Dat zijn verrassende resultaten als je bedenkt dat over het onderwerp eigenlijk amper of zelfs nooit gesproken wordt. 4 op 10 vrouwen ervaart dan ook schaamte bij het aanschaffen van een seksspeeltje.

Love Toys

Nu lanceert Kruidvat een betaalbare collectie Love Toys. Kan de keten op die manier het taboe rond seksspeeltjes doorbreken? Wij hopen van wel! De lijn is gemaakt van siliconen en zal bestaan uit vijf verschillende producten waarvan de prijs varieert tussen € 8,95 en € 19,95. De Love Toys zijn vanaf 11 juni online en in de winkels beschikbaar.

seksspeeltjes

Klaar of niet?

Je beslist natuurlijk helemaal zelf of je er klaar voor bent om met een seksspeeltje aan de slag te gaan. Of dat nu solo is of met je vriend(in). Sommige meisjes beginnen daar op hun 15de mee, anderen op hun 21ste. Of zelfs nog vroeger of later. Hoe dan ook, het is absoluut geen verplichting. Je bent geen ‘seut’ of ‘laatbloeier’ als je het niet gebruikt. Omgekeerd hetzelfde, het is niet ‘vies’ of ‘raar’ als je dat wel doet. Onthoud vooral: doe enkel iets omdat jij het wil en omdat jij je er goed bij voelt!

Heb jij ooit al eens een seksspeeltje gebruikt?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '