Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Maar sowieso dat je het na 10 minuutjes ook weer bijlegt!

Deze 10 kleine discussies heb jij sowieso weleens met je lief

Hoe goed het ook gaat tussen jou en je vriend(in), kleine discussies zijn héél normaal! Over deze 10 dingen kunnen jullie af en toe een beetje ruzie maken, maar sowieso dat je het na 10 minuutjes ook weer bijlegt.

1. Eten.


Wanneer jullie eten willen bestellen, discussiëren jullie eerst urenlang over waar jullie dat gaan doen. Je lief heeft zin in pizza en jij in sushi... Tip: als jullie er echt niet uit geraken, kunnen jullie altijd pizza én sushi bestellen!

2. Netflix.


Wordt het vanavond een actiefilm of toch een chick flick? ‘Suits’ of ‘Gossip Girl’? ‘Pretty Little Liars’ of ‘Homeland’? Dat wordt weer een compromis sluiten!

3. Instagram.


Soms heb je een discussie met je vriend(in) over die ene persoon waarvan hij/zij ál-tijd de foto’s liket. Die persoon staat ook altijd tussen de likes op zijn/haar foto’s. What’s going on between you two?!

4. Douchen.


In de ochtend wil jij het liefst nog even lekker in bed blijven liggen en hetzelfde geldt voor jouw vriend(innet)je. Je hebt dan ook geregeld een discussie over wie er als eerste het warme bed uit moet om te gaan douchen.

5. Slaapplek.


Hij/zij wil graag zijn/haar spullen in de buurt hebben, maar jij vindt het fijn om al je kleding bij jou te hebben wanneer je wakker wordt. Jullie komen er soms echt niet uit bij wie jullie gaan slapen. Beurtrolsysteem inlassen, misschien?

6. Vrienden.


Wanneer je zó naar het weekend uitkijkt om bij je lief te kunnen zijn, zegt hij/zij dat hij/zij met vrienden heeft afgesproken. Sure, moet kunnen. Maar jij had net zo’n zin om de hele avond te knuffelen!

7. Series.


Superleuk natuurlijk als jullie samen een serie volgen, maar minder leuk wanneer je erachter komt dat hij/zij stiekem al een aflevering verder heeft gekeken… You did what?!

8. Het licht.


Wie doet het licht uit? Laziness to the max! Jullie liggen allebei al zó lekker in bed en komen er dan achter dat het licht nog aan is. Wie is de pineut en moet uit bed om naar het lichtknopje te lopen?

9. Kapper.


Jij hebt úrenlang in de kappersstoel gezeten om er (onder andere) speciaal voor je vriend(in) er mooi uit te zien, maar wanneer je met hem/haar afspreekt, ziet hij/zij niks van de verandering. Hoe kan dat?!

10. ‘Ik hou meer van je’.


Dit is natuurlijk the cutest discussie ever! Je wilt aan elkaar bewijzen dat je veel van diegene houdt. Wanneer jij ‘Ik hou van je’ zegt, zegt hij/zij: ‘Ik meer van jou’. En dat kan je natuurlijk niet zomaar accepteren!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '