Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sorin Sirbu via Unsplash

Zijn jullie een perfect match?

LOVE MATCH: dit is de ideale partner volgens jouw sterrenbeeld

Op zoek naar de ware liefde? Dan vraag je je waarschijnlijk af waar je in vredesnaam de perfecte partner gaat vinden! Wel, volgens de astrologie kan je al een heleboel potentiële lovers van je lijstje schrappen. Want jouw perfect match zou weleens heel veel met zijn/haar horoscoop te maken kunnen hebben.

Ram (21 maart – 19 april)


De Ram is meestal degene die ‘op jacht gaat’ in plaats van dat er op hem/haar gejaagd wordt. De Ram weet wat zij/hij wil en dat zul je meteen geweten hebben. Rammen houden van duidelijke communicatie, veel passie en liefdevolle, ontspannen momentjes zoals een massage van hun partner, bijvoorbeeld.

Perfect match voor de Ram: Weegschaal. Ook Tweelingen, Leeuw, Boogschutter, Schorpioen en Waterman vormen een goede match.

Stier (20 april – 20 mei)


De Stier heeft een voorliefde voor sensuele intimiteit met zijn of haar partner. Stimuleer de zintuigen van de Stier en ze staan in vuur en vlam. De Stier kiest graag met uiterste zorg een nieuwe partner en ook het vertrouwen van de Stier heeft een tijdje nodig.

Perfect match voor de Stier: Schorpioen. Ook Kreeft, Maagd, Vissen en Steenbokken vormen een goede match.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)


Tweelingen hebben totaal geen schaamte over seks en het naakte lichaam. Ze houden van flirten en intimiteit, op verschillende plaatsen en op verschillende manieren. Communicatie en plezier zijn belangrijk voor Tweelingen.

Perfect match voor de Tweelingen: Boogschutter. Ook Weegschaal, Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman zijn een goede match.

Kreeft (22 juni – 22 juli)


De Kreeft vindt het moeilijk om zich open te stellen voor intimiteit, maar eens ze voelen dat het oké zit, zijn ze tedere lovers. Kreeften houden van emotie tijdens het vrijen en geven de voorkeur aan een diepe connectie voordat ze intiem worden. De Kreeft houdt ervan al zijn zintuigen te gebruiken bij hun liefde.

Perfect match voor de Kreeft: Steenbok. Ook Stier, Leeuw en Vissen zijn een goede match.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)


De Leeuw heeft uithoudingsvermogen, passie en energie genoeg om voor legendarische vrijpartijen te zorgen. Leeuwen hebben een natuurlijk charisma dat potentiële partners aantrekt, zodat ze zelden zelf op zoek moeten naar liefde. De Leeuw houdt van het plezier van seks en voorspel en geniet van het speels teasen van zijn/haar partner.

Perfect match voor de Leeuw: Waterman. Ook Schorpioen, Weegschaal, Ram, Leeuw en Boogschutter zijn een goede match.

Maagd (23 augustus – 22 september)


De Maagd heeft veel fysieke en emotionele energie te geven tijdens het vrijen. Ze houden van een serene omgeving en verlangen van hun partner dat ze hen lang en sensueel aanraken als voorspel. De Maagd moet je vertrouwen voordat ze intiem wordt, maar zodra ze dit doen, wordt het snel erg heet...

Perfect match voor de Maagd: Vissen. Ook Stier, Weegschaal, Kreeft en Steenbok zijn een goede match.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)


De erogene zone van de Weegschaal is het brein. Weegschalen houden van communicatie in bed en daarbuiten, en van visuele stimulatie. Dus work that body!

Perfect match voor de Weegschaal: Ram. Ook Tweelingen, Leeuw, Waterman en Boogschutter zijn een goede match.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)


De Schorpioen is sterk in intimiteit en heeft als gepassioneerde lover een hoge sex drive. Ze houden van rollenspelletjes waar macht en controle belangrijk zijn. Schorpioenen hebben veel energie ter beschikking tijdens het vrijen en voelen een diepe emotionele connectie met hun partner.

Perfect match voor de Schorpioen: Stier. Ook Leeuw, Maagd, Kreeft en Vissen zijn een goede match.

Boogschutter (22 november – 21 december)


Hoe nieuwer, hoe beter voor een Boogschutter. Als jullie een seksstandje nog niet eerder geprobeerd hebben: bring it on! Hebben jullie niet voldoende afwisseling? Dan is de kans groot dat de Boogschutter zich gaat vervelen. De Boogschutter is charmant en aanhankelijk, zowel in als buiten de slaapkamer. Hij/zij houdt van plezier in een relatie.

Perfect match voor de Boogschutter: Tweelingen. Ook Leeuw, Ram, Weegschaal en Waterman zijn een goede match.

Steenbok (22 december – 19 januari)


De Steenbok is een van de meest seksuele sterrenbeelden, een beetje zoals de Schorpioen maar nog iets emotioneler. Jullie tijd samen zal sensueel zijn, een ook aan liefde is er geen gebrek.

Perfect match voor de Steenbok: Kreeft. Ook Stier, Vissen, Schorpioen en Maagd zijn een goede match.

Waterman (20 januari – 18 februari)


De Waterman houdt ervan de boel levendig te houden tijdens het vrijen. Hij/zij staat open voor suggesties en houdt van speelsheid en flirten. De Waterman houdt van communicatie, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Dus hou je partner mentaal opgewonden.

Perfect match voor de Waterman: Leeuw. Tweelingen, Weegschaal, Ram, Boogschutter en Maagd zijn ook een goede match.

Vissen (19 februari – 20 maart)


Vissen zijn van nature aantrekkelijk en ze weten hoe ze hun partner moeten charmeren in bed. De Vissen is erg lieflijk en romantisch, speels en diepzinnig. Wanneer de Vissen met zijn/haar partner praat, word je spontaan meegesleurd door hun mooie woorden.

Perfect match voor Vissen: Maagd. Ook Schorpioen, Kreeft, Stier, Steenbok en Weegschaal zijn een goede match.

[td_smart_list_end]

Foto’s: Unsplash


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '