Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Just lay back and relax.

Hierover hoef jij je geen zorgen te maken terwijl hij je orale seks geeft

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Orale seks is iets heel intiems, zowel het geven als het krijgen. Misschien zelfs nog intiemer dan vaginale seks. Je moet je bedpartner dan ook volledig vertrouwen voor je eraan begint. Anders wordt het niets. Er zijn sowieso enkele dingen waarover jij je de eerste keer onnodig zorgen zal maken. Over de dingen hieronder hoef je alvast niet te piekeren als hij je orale seks geeft. Just lay back and relax!

Het geurtje of smaakje daar beneden


Een vagina ruikt en smaakt nu eenmaal niet naar snoepjes. Dat is volledig normaal. Hetzelfde geldt trouwens voor een penis. Dus als je vriendje een beetje nadenkt, weet hij dat ook wel. Zolang het daar beneden geen visgeur of een ander naar geurtje heeft, is het helemaal oké. Het is natuurlijk belangrijk dat je je verzorgt en je dus ook goed wast daar beneden. Doe dat niet met zeep! In tegenstelling tot wat je zou denken, kan dat er net voor zorgen dat je gaat stinken. Zeep tast de pH-waarde van je vagina aan en dat veroorzaakt infecties die voor vieze geurtjes zorgen. Was je gewoon met lauw water en denk er verder niet te veel aan.

Vaginale afscheiding


Meisjes hebben nu eenmaal vaginale afscheiding. De ene heeft daar wat meer last van dan de andere. En again: dat is normaal. Voel je je daar echt niet goed bij? Dan kan je je vlak voor de vrijpartij snel even wassen. Zo zal je je veel cleaner voelen en hoef je je nergens over te schamen.

Niet snel klaarkomen


Verwacht niet dat je na twee seconden al klaarkomt. Het kan natuurlijk wel snel gaan, maar reken er gewoon niet op. Hij moet de tijd nemen om jou te bevredigen, net zoals jij de tijd moet nemen om ervan te genieten. En dat zal niet lukken als je de hele tijd gefocust bent op die climax. Je hoeft je ook niet schuldig te voelen als het wat langer duurt! Als hij geen zin meer heeft of hij heeft even een pauze nodig, zal hij je dat wel zeggen.

Schaamhaar


We hebben het al eerder verteld: wat jij doet met je haren daar beneden is volledig jouw keuze. Het kan voor hem misschien minder aangenaam zijn om te beffen tussen al dat haar, maar de beslissing ligt nog steeds bij jou. Je kan het onderwerp natuurlijk bespreken met je vriendje en compromissen sluiten, bijvoorbeeld door het haar gewoon wat te trimmen. Hoe dan ook, praat erover! Jij moet je er goed bij voelen.

Eerlijk zijn


Je vriendje mag dan nog zo enthousiast zijn, een vrouwenlichaam zit moeilijk in elkaar. En ook al doet hij zijn best, soms is het gewoon niet genoeg. Durf daarom eerlijk te zijn tegen hem als het niet goed voelt of nog beter kan. Jullie moeten elkaar lichamelijk nog leren kennen en dat kan alleen als je erover praat. Je hoeft zijn befkunsten natuurlijk niet af te breken, maar geef hem wat sturing op een lieve manier. Jongens willen altijd de beste zijn, dus ook op dat vlak!

Goed ritme hebben


Wanneer hij je oraal bevredigt, kan je natuurlijk wat mee bewegen met je heupen, maar dat hoeft niet. Je mag ook gewoon achterover liggen en genieten. Voel je niet verplicht om synchroon mee te gaan met zijn bewegingen.

Er elke minuut van moeten genieten


Volgens velen is orale seks een van de lekkerste dingen die er zijn. Toch geldt dat niet altijd en niet voor iedereen. Sommige meisjes vinden het zelfs helemaal niet leuk! Zit er dan ook niet mee in als je er eens geen plezier aan beleeft. Soms kan dat gewoon. Op dat moment heb je behoefte aan andere vormen van seks en dat kan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '