https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Twitter

Na drie jaar grappen en grollen mag het er wel van komen

GEWELDIG: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

Ah, die gênante eerste gesprekken op Tinder. We love it! En wij houden nog meer van het gesprek tussen Michelle en Josh. Ze stuurden elkaar de laatste drie jaar amper elf berichtjes. Maar één ding is zeker: deze twee zijn gemaakt voor elkaar.


Drie jaar geleden vond Josh Avsec de moed om een conversatie met Michelle Arendas te beginnen op Tinder. Twee maanden later reageerde Michelle voor de eerste keer. ‘Sorry, mijn batterij was plat’, liet ze hem weten. Pas twee maanden later stuurde Josh opnieuw iets terug. ‘Sorry, ik stond onder de douche.’ De twee vinden altijd een hilarisch excuus waardoor ze na een lange tijd opnieuw met elkaar kunnen praten. Josh zwierde het gesprek op Twitter en zijn tweet kreeg al meer dan 40.000 likes. Check zeker de verschillende data!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Korte metten


Josh en Michelle houden dit spelletje al drie jaar vol en hebben elkaar nog nooit in reallife ontmoet, maar daar moet dringend verandering in komen. En dat vond Tinder ook! De datingapp zag de tweet van Josh passeren en deed een gulle gift.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

En jawel, Josh antwoordde binnen de 24 uur met een droombestemming. Tinder lijkt zich ook aan zijn afspraak te houden, want het stuurt de twee tortelduifjes richting Hawaï. Of ze nu echt samen op het vliegtuig zullen stappen, is nog niet duidelijk. Fingers crossed!

 


 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content