Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sinitta Leunen via Unsplash

Van dog lovers tot muziekfanaten.

De 7 beste datingapps voor kieskeurige daters

Margo Verhasselt

Beste wensen voor het nieuwe jaar! En wat staat er bij jou op het verlanglijstje? Een nieuw lief toevallig? Wel, cupido spelen kunnen we niet echt. Maar l’amour een handje helpen doen we graag. We zetten daarom 7 fantastische datingapps voor mensen met een specifieke smaak op een rijtje. Alsjeblieft, dankjewel!

Voor mensen met goede voornemens: ‘Datefit’

Het voornemen gemaakt dat je vanaf nu je vrijdagavonden in de fitness gaat doorbrengen in plaats van op café? Dan is ‘Datefit’ een match made in work-out heaven. Wat kan je verwachten? Je kan op zoek gaan naar een partner met dezelfde sportieve doelen.

Download in de app store of via Google play.

Voor hondenliefhebbers: ‘Dig’

Staat een trouwe viervoeter toevoegen aan jouw toekomstig gezin sowieso op het verlanglijstje? Dan is ‘Dig’ de datingapp voor jou. Je kan filteren op ‘ik heb al een hond’, ‘ik wil een hond’ en ‘ik wil nog meer honden’ en krijgt vervolgens vijf potentiële matches per dag.

Download in de app store of via Google play.

Voor queer dames die op zoek zijn naar iets serieus: ‘Zoe’

‘Zoe’ gebruikt persoonlijkheidstesten om je zo te matchen met de best mogelijke kandidaat. Aan de hand van verschillende quizzen berekenen ze een percentage en matchen ze je met de ideale partner.

Download in de app store of via Google play.

Voor de wat verlegen types: ‘Zoosk’

Vind je het moeilijk om een casual babbeltje te slaan, ook op een datingapp? Dan kan ‘Zoosk’ weleens een shot in de roos zijn. De app voorziet openingszinnetjes die je kan versturen zodat die eerste stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Daarnaast kan je op zoek gaan naar heel wat specifieke kenmerken bij je partner: van hoe groot ze zijn tot hun studies.

Download via de app store of via Google play.

Voor wie snel van bil wil: ‘Pure’

Bij ‘Pure’ zet je je status ‘beschikbaar’ voor een uurtje en vervolgens kunnen mensen op jouw profiel swipen. Met als resultaat? Weinig bla bla en hopelijk veel boem boem.

Download via de app store of via Google play.

Voor muziekfanaten: ‘Tastebuds’

Geen zin om in de auto te kibbelen over wie de muziek mag kiezen? Dan speel je beter van in het begin op veilig. Mogen we je voorstellen aan ‘Tastebuds’: de datingapp die mensen met dezelfde muzieksmaak aan elkaar voorstelt.

Download via de app store.

Voor wie z’n vrienden aan een lief wil helpen en andersom: ‘Wingman’

Er wordt weleens gezegd dat je vrienden je beter kennen dan wie dan ook. Dus wie kan er beter dan zij beslissen met wie jij op date moet? De ‘Wingman’-app maakt dat allemaal nog een tikkeltje gemakkelijker. Je schrijft je in als ‘Wingman’, maakt een profiel aan voor je vriend of vriendin, stelt je vervolgens aan iemand voor en laat hen het overnemen. Et voilà!

Download via de app store of via Google play.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '