Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kat Kerkhofs

Teentjes tellen binnenkort!

Babyboom: deze bekende gezichten verwachten een kindje in 2022

De redactie

Bij de een worden er binnenkort voor het eerst pampers ververst, de ander kon al een – of meerdere keren – oefenen. Wat ook het geval moge zijn, er zijn heel wat beroemdheden die binnenkort aan gezinsuitbreiding doen. Een overzicht!

Kat Kerkhofs en Dries Mertens

Kat Kerkhofs en Rode Duivel Dries Mertens kondigden in oktober aan dat ze in verwachting zijn. ‘Onze harten ontploffen van geluk nu we onze kleine Napolitaanse jongen kunnen verwelkomen’, klonk het liefdevol bij Kat. 

De twee zijn sinds 2015 getrouwd en vieren hun liefde met een klein jongetje. In maart verwachten ze de komst van ‘Baby Ciro’ – een schattige verwijzing naar Dries’ bijnaam in het Italiaanse Napels.

Kat Kerkhofs

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney verwachten hun allereerste kindje samen. Het was haar vertegenwoordiger die het goede nieuws bevestigde aan het Amerikaanse magazine People. Voor wanneer Lawrence precies is uitgerekend en wat het geslacht van het kindje is, is voorlopig nog niet bekend.

© © getty

Kylie Jenner en Travis Scott

Drie jaar na dochtertje Stormi is Kylie Jenner opnieuw zwanger van rapper Travis Scott. Dat lieten de twee in september zelf weten met een schattige video op Instagram.

Wanneer het kindje er precies aankomt en of Stormi er een broertje of zusje bijkrijgt, is niet duidelijk. 

© © Getty

Ashley Graham en Justin Elvin

Begin 2020 beviel bodypositivity-activiste Ashley Graham van haar eerste zoontje Isaac. In juli van dit jaar kondigde ze haar tweede zwangerschap aan met een mooie foto van haar ronde buikje. Niet veel later liet Graham weten dat ze binnenkort bevalt van niet één maar twee baby’s. Twee zoontjes dan nog wel!

© © Photo News

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham

Ook topmodel Rosie Huntington-Whiteley en acteur Jason Statham zijn in blijde verwachting van een tweede kleine spruit.

Rosie en Jason zijn al zo’n elf jaar samen en in 2016 maakten ze hun verloving bekend. Het koppel is niet gehaast om in het huwelijksbootje te stappen en vertelde eerder dat ze hun zoontje Jack Oscar graag willen betrekken in de ceremonie.

© © getty

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger

In 2019 stapte het koppel in het huwelijksbootje en niet veel later kondigden ze de zwangerschap van hun eerste dochter aan: Lyla Maria. Anderhalf jaar na haar geboorte is het nu dus tijd voor baby nummer twee. Pratt is ook vader van de 9-jarige zoon Jack met ex-vrouw Anna Faris.

© © getty

Eva De Roo en Jan Paternoster

Ze gaven elkaar het jawoord in 2019 en vorig jaar werden ze trotse ouders van hun eerste zoontje Lucca. Maar in augustus dit jaar werd er opnieuw vrolijk nieuws aangekondigd ten huize De Roo en Paternoster, ze verwachten binnenkort hun tweede kindje.

© © Photo News

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '