Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En helpt ze in het buitenland misschien zelfs de ware te vinden!

MUST DOWNLOAD: de app Breakup Tours stuurt singles met een gebroken hart op reis

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Zit je in zak en as na de breuk met je lief en kan zelfs de meest krachtige superlijm (aka de mopjes en lieve berichtjes van je vriendinnen) je gebroken hart niet helen? Dan wordt het misschien weleens tijd om jezelf een cadeautje te doen en de app Breakup Tours te downloaden. Hij is namelijk speciaal ontworpen voor singles die na een heftige relatiebreuk nood hebben aan een goede portie me-time.


Die gloednieuwe app overtuigt je om uit je comfortzone – lees: je warme bed mét een chocolademelk in je hand een doosje zakdoekjes op het nachtkastje – te treden. Breakup Tours wil die tranen, snottebellen en kwade berichtjes naar je ex inruilen voor een soloreisje die op jouw lijf en gemoedstoestand geschreven is.

Vakantieliefde


De makers van de app geloven dat reizen het enige echte wondermiddeltje tegen liefdesverdriet is en besloten om een applicatie op de markt te brengen die dat wondermiddeltje gratis (!) aan iedereen met een gebroken hart aanbiedt. De app stelt activiteiten voor op basis van je bestemming, reisdatum, specifieke voorkeuren en emotionele toestand en probeert je zo die relatiebreuk, in de mate van het mogelijke, te doen vergeten.

Ben je toch niet helemaal klaar om in je eentje op reis te vertrekken? Dan kan je een wel heel toffe functie van de Breakup Tours-app gebruiken. Je kan via de app namelijk andere reizigers vinden die in hetzelfde schuitje zitten. De app helpt je om elkaar te vinden en wie weet zelfs met een nieuw lief naar huis terug te keren…

Je kan Breakup Tours hier downloaden voor iOS. Wie al klaar is voor een nieuwe relatie kan misschien ook meteen een nachtje boeken in dit Heartbreak Hotel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '