Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Robert Dickson via Unsplash

4. Uit een escape room proberen geraken

Deze 8 activiteiten móet je gedaan hebben met je squad

Je squad is er voor je, no matter what. Jullie kunnen met elkaar lachen, met elkaar huilen en met elkaar dansen. Genoeg redenen om een bucketlist met je besties te maken.

1. Een kledingruilavond organiseren


Elk meisje heeft een kast vol kleding, waarvan ze de helft eigenlijk niet meer draagt of zelfs nooit gedragen heeft. Tijd om je kast op te ruimen dus! Je kan een avond met je squad organiseren om de kleren die jullie niet meer dragen met elkaar te ruilen. Zo heeft iedereen straks iets ‘nieuws’ om mee te pronken!

2. Een weekendje weg


Adventure time! Ga met de hele vriendinnengroep een weekend kamperen (gewoon in iemands tuin?), naar een leuke stad óf een weekje op vakantie. Zo maken jullie nog véél meer herinneringen en worden jullie nog hechter.

3. Films uit jullie kindertijd kijken


‘Up’,‘Madagascar’, ‘Enchanted’, ‘Happy Feet’: deze films kun je met niemand beter herkijken dan met je squad. Iedereen heeft deze geweldige films weleens gezien, maar níemand krijgt er genoeg van. Wedden dat jullie nu ook veel meer mopjes zullen snappen dan toen jullie klein waren?

4. Uit een escape room proberen geraken


Een escape room is een spel waarbij je met een groep in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Je krijgt hiervoor meestal een uur de tijd. Samenwerken is héél belangrijk! Superleuk om met je vriendinnen te doen, toch?

5.  Een pool slumber party houden


Jep, je leest het goed. We hebben het wel degelijk over een pool party/sleepover. Check deze foto die we vonden op Twitter en je begrijpt het meteen. Ge-ni-aal, of niet?

6. Een fotoshoot houden


Jullie eeuwige vriendschap moet natuurlijk vastgelegd worden. Trek jullie leukste outfits uit de kast en vraag of iemand wat foto’s van jullie wil maken. Je beste vriendinnen verdienen toch wel een mooi plekje in jouw kamer?

7. Met z’n allen een sport gaan doen


Zet een vriendenteam op bij bijvoorbeeld een volleybal- of voetbalvereniging. Misschien vind jij sporten niet zo leuk, maar samen met je squad is het sowieso plezier gegarandeerd!

8. Samenwonen


Het is nog niet voor nu, maar hoe cool zou het zijn om samen een huisje te huren wanneer jullie studeren of werken? Trust us, het wordt de tijd van je leven. Hallo, elke avond girls night!

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '