Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tim Samuel via Pexels

4. Dingen doen waar je nog niet klaar voor bent.

6 dingen die je zeker níet moet doen als je voor ’t eerst een liefje hebt

Is het eindelijk official met je crush? Yay, gefeliciteerd! Geniet maar volop van de vlinders in je buik die tekeergaan, maar pas op dat je deze klassieke fouten niet maakt. 

1. Je squad laten vallen.


Natuurlijk wil je in het begin super vaak bij je lief zijn, maar vergeet je vriend(inn)en niet. Uiteindelijk staan die altijd voor je klaar. In good and bad times!

2. Niet jezelf zijn.


Zorg ervoor dat je al vanaf het begin de crazy you kunt zijn bij je vriend(in). Niets vervelender dan je inhouden bij de persoon waar je stapelgek op bent.

3. School laten vallen.


Hoe graag je ook tijd met je liefje doorbrengt, verlies school niet uit het oog! Echt, het valt goed te combineren als je van tevoren een planning maakt voor al je taken en toetsen.

4. Dingen doen waar je nog niet klaar voor bent.


Dat je een relatie hebt betekent niet dat je zomaar aan alle verwachtingen van je vriend(innet)je moet voldoen. Als hij/zij je écht leuk vindt, zal hij/zij wachten totdat jij klaar bent voor die eerste kus of zelfs die eerste keer.

5. Hem/haar niet voorstellen aan je ouders.


Je ouders zijn natuurlijk razend benieuwd naar je eerste lief. Als jullie hebben besloten het official te maken, verdienen je ouders ook te weten wie de gelukkige is. Stel hem/haar na een tijdje dus eens voor.

6. Social media spammen met je relatie.


Hoe leuk het ook is om alles te delen op Instagram en Snapchat, beperk je uploads een beetje want je vrienden zullen gek worden van je. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die minder vaak iets over hun relatie posten op social media, gelukkiger zijn!

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '