Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Je begint hem/haar steeds leuker te vinden, maar je weet niet of dit wederzijds is.

5 signalen dat je crush je aan het lijntje houdt

Jij en je crush kennen elkaar al een tijdje. Je begint hem/haar dan ook steeds leuker te vinden, maar je weet niet of dit wederzijds is. Heb je het gevoel dat hij/zij je al een tijdje aan het lijntje houdt? Check hieronder de signalen!

1. Hij/zij doet geen moeite.


Merk je dat jij veel meer moeite voor je crush doet dan hij/zij voor jou? Dan kan dit een teken zijn dat die persoon je aan het lijntje houdt. Hij/zij neemt je bijvoorbeeld niet mee op dates of toont weinig interesse. Laat hem/haar daarom eens de moeite nemen om je echt te leren kennen.

2. Hij/zij houdt je hand niet vast in het openbaar.


Na een bepaalde tijd is het niet gek dat je affectie toont in het openbaar. Niet iedereen houdt van je hand vasthouden of een kus in het openbaar, maar een goedkeurende blik als hij/zij naast je loopt is al een manier van affectie. Houdt hij/zij in het openbaar meer afstand dan wanneer jullie met z’n tweeën zijn? Dan kan dit een van de signalen zijn dat je crush je aan het lijntje houdt. Het is ook mogelijk dat hij/zij niet houdt van klef zijn in het openbaar, maar als jij hier onzeker over wordt, is het goed om erover te praten.

3. Je hebt de vrienden en/of ouders nog niet ontmoet.


De huidige situatie maakt het uiteraard moeilijker om elkaars familie en vrienden te ontmoeten, maar er zijn altijd mogelijkheden. Zoals buiten wandelen of videobellen bijvoorbeeld! Wanneer je lief je na een lange tijd nog steeds niet voor wil stellen, weet je dat er iets mis is. Bedenk waarom hij/zij dit nog niet heeft gedaan en praat erover als dit je dwars zit. Want als die persoon niets serieus met je wil, heeft het ook geen zin om je voor te stellen aan zijn/haar vrienden of ouders...

4. Hij/zij praat veel over een bepaalde ex.


Een keer over je ex praten is niet zo erg, maar als dit veel gebeurt, kan het zijn dat het recent is uitgegaan of hij/zij de breuk nog niet heeft verwerkt. Iemand die je echt leuk vindt, zal letten op wat hij/zij zegt over een ex. Onthoud goed dat je crush juist interesse in jou moet hebben en zich niet bezig moet houden met die ex.

5. Je crush heeft nog niet gezegd dat hij/zij je leuk vindt.


Vertel jij weleens dat je hem/haar leuk vindt? Let dan goed op hoe hij/zij daarop reageert. Als je crush het niet terug zegt of zich ongemakkelijk voelt, kan het zijn dat het gevoel niet wederzijds is.

Herken jij een of meerdere signalen? Dan kan het zijn dat die persoon je aan het lijntje houdt. Vraag jezelf dan af wat jij precies wil en laat duidelijk weten wat dat is. Als je echt een serieuze relatie wil, verdien je véél beter dan de bovenstaande puntjes. Good luck!

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '