Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
unsplash

Maximaal plezier en minimale inspanning: just the way we like it!

5 seksstandjes om ‘s ochtends te proberen wanneer je stiekem te moe bent

Maximaal plezier en minimale inspanning: zo vatten wij ochtendseks graag samen. Voor wie goesting heeft maar zich rond 7 u ‘s ochtends nog half in dromenland bevindt, verzamelden wij vijf ideale seksstandjes.

1. Sexy spooning


Lepeltje liggen is niet alleen erg cosy, je bedpartner kan je ook erg makkelijk penetreren. Tegelijkertijd kan hij je vingeren waardoor jullie allebei van dit standje kunnen genieten. Nog een voordeel: je hebt geen last van elkaars ochtendadem. #winning

2. De nirvana-positie


Ook wel bekend als: de missionaris met een twist. Ga op je rug liggen met je benen kaarsrecht naast elkaar en laat je partner bovenop je kruipen met zijn knieën langs je dijen. Hij kan je penetreren tussen je gesloten benen. Resultaat: maximale clitorale stimulatie. En dat nog voor het ontbijt!

3. De lift


Voor dit doggystyle-standje heb je een kussen nodig. Ga op je buik liggen en plaats het kussen onder je bekken zodat je heupen en achterwerk worden gelift. Je partner kan je op deze manier dieper penetreren en jij hoeft je niet moe te maken door op handen en knieën te gaan zitten. Ideaal!

4. De Man Trap


Nog een variant op de missionarishouding is de Man Trap oftewel: de mannenval. Begin in missionaris en wikkel vervolgens je benen rond die van je partner. Zo kan jij de snelheid controleren terwijl je lekker languit op je rug ligt en verder niet hoeft te bewegen.

5. De ‘ohm’-houding


Laat je partner in kleermakerszit op het bed zitten. Ga in zijn schoot zitten en wikkel je benen rond zijn onderrug. Schommel zachtjes heen en weer voor een fenomenale climax.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '