Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Breng de temperatuur in de slaapkamer, en daarbuiten, weer helemaal omhoog...

10 standjes om je seksleven spannend te houden

Je kan soms zo'n moment hebben in je relatie dat je libido onder het vriespunt daalt. Oorzaken zijn meestal stress of een sleur in je relatie. Ilse Nackaerts geeft je in haar boek 'Spannende seks' een heleboel tips en standjes die de sfeer in de slaapkamer, en daarbuiten, weer wat heter zullen maken. Met zo'n 700 verschillende manieren verklapt Ilse haar leukste sekstips en standjes, en wij geven je er al 10 om helemaal in de mood te komen!

1. Koningin

Laat je lief op z'n rug op bed liggen en zeg dat hij zijn benen moet spreiden. Dit terwijl hij met zijn handen z'n dijen zo dicht mogelijk tegen het bovenlichaam trekt. Zijn knieën raken zijn schouders en z'n voeten wijzen naar het plafond. Jij gaat nu achterwaarts op zijn stijve penis zitten. Omdat zijn lichaam een troon vormt voor jou, voel jij je heel even een échte koningin.

2. Kralenketting

Koop een goedkope plastic kralenketting en snij die op één punt door, zodat je een soort touw krijgt. Ga met je benen gespreid staan, en laat je vriend met de kralen van voren naar achteren glijden. Zorg ervoor dat ze je clitoris raken, en vergeet de kralen ervoor niet in te smeren met glijmiddel.

3. Loodrecht

Ga met je partner in lepeltjeshouding liggen op bed. Laat hem zijn penis in je vagina steken. Jij buigt je bovenlichaam naar voren, zodat je met je lichaam een rechte hoek vormt. Als je deze positie van bovenaf zou bekijken, lijkt het net alsof je bovenop hem zit. Dit standje is ideaal voor een diepe penetratie, en veel vrouwen vinden het prettiger en gemakkelijker om vanuit deze houding met hun bekken op- en neergaande bewegingen te maken dan wanneer ze boven op hun partner zitten.

4. Muurbloempje

Je partner gaat met zijn rug tegen een muur staan. Jij knielt voor hem neer en geeft hem een blowjob, terwijl je ondertussen zijn scrotum en anus met je vingers masseert. Dit standje kan op tal van (onverwachte) plaatsen worden uitgevoerd. Een variant: ga met je rug tegen de muur staan en ondersteun je partner, die zijn penis zacht in je vagina steekt.

5. Panorama

Ga op je rug liggen en spreid je benen gestrekt in de lucht. Laat je partner voor je neer knielen en zorg dat hij je stevig vastneemt bij je enkels. Vervolgens duwt hij je gestrekte benen zo ver mogelijk naar achteren, zodat je achterwerk lichtjes naar boven komt. Jij houdt ondertussen stevig je dijen vast. In dit standje heeft hij een panoramisch uitzicht op je vagina en de bewegingen van zijn penis. Bovendien word je éxtra diep gepenetreerd. 

6. Peace

Ga op je buik op bed liggen. Druk je knieën stevig samen. Je partner komt boven op je liggen, met zijn benen gespreid. Van bovenaf gezien vormen jullie lichamen het vredesteken. Tijdens de penetratie druk je je dijen zo hard mogelijk samen, zodat zijn penis optimaal gestimuleerd wordt. Deze extra wrijving is ook voor jou heel aangenaam, vooral omdat je g-plek in dit standje maximaal geprikkeld wordt.

7. Plank

Vraag of je partner op de grond gaat liggen, met zijn achterwerk op de rand van het bed of een sofa. Hij spreidt zijn benen en spant al zijn spieren zo goed mogelijk aan, zodat zijn lichaam als het ware een stijve plank wordt. Zijn hoofd en schouders steunen op de grond, zijn benen en voeten zweven in de lucht, en zijn billen leunen tegen de rand van het bed of de sofa. Jij gaat achterwaarts, met je gezicht naar het bed of de sofa, op zijn stijve penis zitten. Pak zijn gestrekte benen stevig vast: het zijn de teugels waarmee je hem zult berijden.

8. Quatre-mains

Laat hem op zijn rug liggen en vraag of hij zijn benen gestrekt in de lucht houdt. Jij knielt boven zijn gezicht, zodat je vagina zich boven zijn mond bevindt. Terwijl hij je likt, masseer jij zijn penis en laat je hem op die manier klaarkomen. Als hij zijn hoogtepunt bereikt, knijp je zachtjes in zijn ballen, op het ritme van de contracties. Ondertussen maak je voor- en achterwaartse bewegingen, terwijl je met je clitoris over zijn tong glijdt.

9. Salontafel

Je partner ligt op zijn rug op een lage tafel, terwijl hij met zijn voeten op de grond steunt. Ga boven op hem zitten, met je gezicht naar hem toe, en klem je voeten achter zijn schouders, terwijl je met je handen op de rand van de tafel steunt.

10. Simpel

Ga met handen en knieën op de trap zitten. Je partner staat rechtop en grijpt je enkels vast om vervolgens je benen omhoog te tillen. Terwijl jij op je handen en ellebogen steunt, kan hij je diep penetreren. 

 

'Spannende seks'

Ben je benieuwd wat het boek 'Spannende seks' van Ilse Nackaerts nog allemaal in petto heeft? Het ligt vanaf 20 mei in de winkel.spannende seks En wij mogen ook 5 exemplaren van 'Spannende seks' weggeven! Houd zeker onze website en Facebookpagina in het oog op dinsdag 16 mei.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '