Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ja, wij zijn ook verbaasd

Puistje? Gewoon een sticker erover, en klaar!

Koreanen staan bekend om hun geweldig verrassende – en soms ook ronduit crazy – beautyproducten. De nieuwste trend die komt overgewaaid, maakt ons toch op z'n minst nieuwsgierig. Zeg nu zelf; een sticker die je gewoon over een puistje kan kleven om het te doen verdwijnen... Klinkt goed, hè?

De ronde stickertjes of acne patches bevatten salycilzuur en tea trea-olie, ingrediënten die onzuiverheden helpen te verwijderen en ervoor zorgen dat puistjes sneller genezen. Bovendien zitten er ook bestanddelen in die je huid gehydrateerd houden, zodat ze niet plaatselijk uitdroogt. En je kan er niet aan prutsen terwijl er een plakkertje over zit, want face it: dat doen we allemáál.

 

Acne Dots

De bedoeling is dat je zo'n sticker op je puistje kleeft voor je gaat slapen. Tegen de ochtend zou het al heel wat afgenomen zijn in grootte of zelfs helemaal verdwenen zijn. Wij kunnen niet wachten om het uit te testen. Voorlopig lijken de stickers alleen nog maar te vinden op Amerikaanse beautywebshops. Hopelijk duurt het niet lang voor we ze in onze winkelrekken tegenkomen.

 

Meer over acne:

10 manieren om puistjes te voorkomen

20 dingen die je moet eten tegen puistjes

De oorzaak van puistjes achterhaald

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '