https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

AHA: dit zijn de populairste schoentjes voor de feestdagen volgens Pinterest

Chloë Foubert

Kerstavond lonkt al in de verte. Ware fashionista’s zijn nu dan ook al volop bezig met het plannen van hun feestoutfit. Die jurk met lovertjes hangt misschien al in je kast te pronken, maar over de accessoires blijven we vaak tot op het allerlaatste moment twijfelen. Om je die keuzestress een beetje te besparen, onthult Pinterest nu de schoenentrend voor de feestdagen. En die past geheel in het thema van kerstavond…


Pinterest is ongetwijfeld een van onze favoriete inspiratiebronnen als het op onze outfits aankomt. Vooral tijdens de gezelligste maand van het jaar wanneer we op elk kerstfeestje willen schitteren. Een jurk met pailletten, een off-shoulder of net klassiek zwart: de opties voor feestjurken zijn werkelijk eindeloos dit jaar.

Maar in schoenenland is er alvast één exemplaar dat er met kop en schouders bovenuit schiet. Rode schoenen zijn namelijk hotter dan ooit, want Pinterest ontdekte dat zoekopdrachten naar zulke pareltjes tijdens de feestdagen met maar liefst 2.713% stijgt. Of je nu kiest voor vurig rood of net een warme bordeauxtint: met deze pareltjes aan je voeten geef je iedereen het nakijken.

Rode feestschoentjes


€ 29,99 – Zara

Rode feestschoentjes


€ 55,99 – Raid via Asos

Rode feestschoentjes


€ 15,53 – La Redoute

Rode feestschoentjes


€ 48,99 – Asos

Rode feestschoentjes


€ 79,99 – Steve Madden

Rode feestschoentjes


€ 29,99 – H&M

Rode feestschoentjes


€ 76,99 – Asos

Rode feestschoentjes


€ 35,99 – Mango via De Bijenkorf

Rode feestschoentjes


€ 34,99 – Raid via Asos

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content