Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Topshop

Zonder een aankondiging of zelfs één post op hun sociale media.

OMG: Kendall en Kylie Jenner hebben zojuist een lingerielijn uitgebracht

Het is heel ongewoon voor de Kardashian-Jenner-clan om subtiel te zijn, maar de jongste zusjes Kendall en Kylie Jenner hebben in alle stilte een lingerielijn voor Topshop uitgebracht. Van de ene dag op de andere verscheen op de website van Topshop de volledige lingeriecollectie, zonder enige aankondiging.


Kendall en Kylie Jenner hebben een lingerielijn toegevoegd aan hun portfolio dankzij een samenwerking met Topshop. Alleen vergaten ze dit nieuws te delen met de rest van de wereld.

Door de recente babyheisa in de familie hebben ze er misschien niet aan gedacht om reclame te maken – al lijkt het ons heel onwaarschijnlijk dat de lancering van deze collab aan het allesziende oog van mama Kris Jenner is ontsnapt…

Hoe het ook zit, we zijn heel enthousiast over de nieuwe lingeriecollectie van Kendall + Kylie voor Topshop!

Lingerie als outerwear


Sommige stuks uit de lingeriecollectie zijn eerder om te showen dan om te verbergen onder je kleren. Lingerie dragen als kleding is bij steeds meer ontwerpers een trend, die ook de zussen zelf promoten met hun dagelijkse outfitkeuzes. ‘Beautiful lingerie shouldn’t be completely hidden under clothes anymore‘, luidt een quote van de zusjes Jenner op de website van Topshop.

De lijn bestaat uit meer dan 30 stuks, met prijzen die variëren tussen € 20 en € 117. Dit zijn enkele van onze favoriete stuks uit de collectie.

Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Velvet Bra

€ 57

Kendall + Kylie

KENDALL + KYLIE Thong

€ 25Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Square Neck Bralet

€ 57


Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Highwaist Pants

€ 44


Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Jersey Body

€ 98


Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Mesh Cheeky Knickers

€ 29


Kendall + Kylie


KENDALL + KYLIE Plunge Body

€ 103


[td_smart_list_end]

Dat er geen reclame is gemaakt voor de lancering van deze lingeriecollectie is ergens ook een goede zaak, want nu kan jij het nog snel shoppen voordat alles uitverkocht is! De volledige Kendall + Kylie lingeriecollectie vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '