Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn nagels hebben er nog nooit zo goed uitgezien, in zo’n korte tijd.'

Flair Beauty testteam: Nail Repair Care Sensitive van Vitry

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


 

Nail Repair Care Sensitive van Vitry: 9/10 


Prijs/kwaliteit

Prima, je doet heel lang met een flesje, dus het is zeker niet duur.

Geur/textuur

Het is en blijft een nagelproduct en de geur is best intens. De geur trekt wel weg als het product volledig is opgedroogd, sommige nagelproducten blijf je ruiken. Deze Sensitive-versie is verrijkt met 74 % ingrediënten van organische oorsprong en dus zachter voor je nagels.

Pluspunten

  • Op de verpakking staat dat je resultaat ziet na 2 weken, maar ik vond zelfs na een paar dagen het resultaat opvallend. Mijn nagels waren niet superbroos, maar na een paar dagen gebruik zijn ze gladder, minder broos en voelen ze sterker aan.
  • Het product is kleurloos, maar toch een tikje wit waardoor het roze van je nagels rozer lijkt en het witte witter. Dit geeft meteen een heel verzorgd effect.


Minpunten

  • Voor mij had de finish iets minder glanzend mogen zijn.
  • Als je het product om de 2 dagen moet verwijderen, zorg je maar beter dat je acetonvrije nagellakremover in huis hebt. Anders lijkt mij dit niet goed voor je nagels.


Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Als dit flesje op is, koop ik meteen een nieuw. 

‘Klanten zeggen mij dat dit hét redmiddel was voor hun broze nagels’, vertelde de persverantwoordelijke van het merk mij trots bij de voorstelling van Vitry. Eerst zien en dan geloven, denk ik dan. Maar ik moet het haar nageven: mijn nagels hebben er nog nooit zo goed uitgezien, in zo’n korte tijd. Je moet het product aanbrengen, om de 2 dagen verwijderen, en dan meteen terug aanbrengen. Al na een paar dagen zijn mijn nagels sterker en minder geribbeld. Ik kan ze gemakkelijker in model vijlen en ze zijn egaler. Ik heb zelfs de indruk dat ook de huid rond mijn nagels verbeterd is. Dit kan natuurlijk niet door de nagellak komen, want die breng je enkel aan op je nagels, maar doordat die er beter uitzien, heb ik ook minder de neiging te gaan prutsen aan de velletjes errond, waardoor die verminderen. Een aanrader voor iedereen met onregelmatige, broze nagels!

Nail Repair Care Sensitive – € 17,50 – Vitry, bij de apotheek. 

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '