Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Tutu Shop

Gratis tutu's, een gigantische stockverkoop en een nieuwe schoenenwinkel... Wat een topweekend voor fashion lovers!

MUST DO: scoor morgen je nieuwe zomeroutfit op een van deze fashion events

Wij durven wedden dat er nog héél belangrijke items op je verlanglijstje staan voor de zomer. Klopt, hè? Dan moet je morgen in Antwerpen zijn, want daar gaat het ene mode-event na het andere door. Van closet sales tot stock sales én heel wat gratis tutu’s. Gaan! (En goed hydrateren, want het wordt zweten.)

Shop de kleerkast van Freya Poppe

Dat lees je goed. Als je van all things pink houdt, dan kan je morgen helemaal losgaan in de kleerkast van Freya Poppe, ladyboss van Tutu Chic. Je kan er haar eigen designeritems shoppen voor zachte prijsjes. Ook de vorige collecties van Tutu Chic zullen er hangen aan – 50%. De closet sale vindt plaats in de Tutu Chic Concept Store in de Antwerpse Stadsfeestzaal en loopt nog tot 30 mei. Daarna gaat de pop-up dicht.

Meer info over Freya’s Closet Sale vind je hier.

Bingeshoppen aan outletprijzen

Wat gebeurt er als twee populaire Antwerpse boetieks de handen in elkaar slaan? Dan ontstaat er een gigantische stock sale waar – mark our words – véél volk op zal afkomen. Vroeg gaan is dus de boodschap als je je favoriete stuks aan een fikse korting wil shoppen. De stock sale vindt morgen van 11u tot 18u30 plaats in Kavka.

Meer info over de LOT. & Sienna-stock sale vind je hier.

Nieuwe schoenenwinkel in town

Vandaag gaat de eerste Manfield-schoenenwinkel van ons land open in de Stadsfeestzaal. Met andere woorden: allen daarheen voor een nieuw paar zomerschoenen. De keten staat bekend voor hun degelijke, vakkundig gemaakte schoenen in natuurlijke materialen. Je shopt er net zo goed een paar stijlvolle leren slippers als je volgende favoriete paar sneakers voor elke dag. De prijzen variëren tussen 50 en 100 euro.

Werp hier alvast een blik op de collectie van Manfield.

Gratis tutu’s van The Tutu Shop

The Tutu Shop, bekend van schattige tutu’s in alle mogelijke modellen en kleuren, bestaat 2 jaar en viert dat met een flagshipstore in de Huidevettersstraat in Antwerpen. De nieuwe winkel telt meerdere verdiepingen. Je zal er de volledige tutucollectie én een speciale limited edition collectie kunnen shoppen. De officiële opening staat gepland voor morgen, en om die te vieren, krijgen de eerste 50 klanten een gratis tutu. Iedereen die morgen een item koopt, krijgt daarnaast ook een goodiebag mee naar huis.

Meer info over de opening van The Tutu Shop vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '