Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mosaert

Wat vind jij van de kledinglijn van Stromae en zijn vrouw Coralie Barbier?

Mosaert lanceert gelimiteerde kledingcollectie voor Pasen

Fan van de collecties van het label Mosaert? Op 3 april brengen Stromae en Coralie Barbier een uniseks paaslijn uit. Het is ondertussen al de zesde collectie van het creatieve paar.

De nieuwe gelimiteerde kledinglijn bestaat slechts uit twee T-shirts en twee paar sokken en is volgens Barbier eerder een aanvulling op Capsule 5, hun vorige lijn, waar de twee ook speelden rond de thema’s Art Nouveau en Art Deco. Op de T-shirts prijken immers afbeeldingen van de gekende Fabergé-eieren, het juweelicoon dat de Russische tsaren cadeau gaven als paasgeschenk. De sokken worden dan weer gesierd door bloemenpatronen die perfect uit het begin van de twintigste eeuw konden komen.

‘Ik wilde dezelfde lijn doortrekken als bij Capsule 5, maar tegelijk een extra vintage touch toevoegen’, licht styliste Coralie Barbier toe. ‘Ik hou van T-shirts van oude rockbands die je tegenwoordig overal ziet en wilde diezelfde sfeer oproepen.’

De T-shirts en sokken zullen net als de vorige collecties van Mosaert slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De verkoop ervan start vanavond, 3 april, om 17 uur op mosaert.com.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '