Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze 4 handtassentrends voor de zomer kan je nu al perfect dragen

Deze 4 handtassentrends voor de zomer kan je nu al perfect dragen

Een kleurenpalet waarvan je instant vrolijk wordt!

Hoewel we nu nog steevast naar een zwarte of bruine handtas grijpen, verschijnen ze deze zomer in een kleurenpalet waarvan je instant vrolijk wordt. Om over de materialen en vormen nog maar te zwijgen… Nog geen idee welke trend jij deze zomer om je arm heen wil slaan? Wij lijsten ze maar wat graag voor je op!

Au naturel

Een bamboe handtasje heeft elke fashionista ondertussen wel in de kast staan, maar deze zomer worden zowat alle natuurlijke materialen gevierd, van riet tot heuse schelpjes. Duurzaam en trendy door het leven gaan? Reken maar van yes!

1) € 39,99 – Stradivarius 2) € 37,99 – La Redoute 3) 39,95 – Zara 4) 39,95 – Zara

Binnenkijkers

Transparante tassen zijn deze lente en zomer helemaal hot and happening. Het doorzichtige pvc geeft je tas een minimalistische en tegelijkertijd verrassende look. Bonus: je kan in één oogopslag nagaan of je je gsm niet ergens vergeten bent. Handig, toch? 😉

1) € 69 – & Other Stories 2) € 8 – Monki 3) € 195 – Staud 4) € 15 – Monki

Pastel ma belle

Suikerspinroze, sorbetgeel, babyblauw… Pastel is altijd mooi. Zacht genoeg om subtiel te zijn en verrassender dan wit. Of je nu kiest voor een veelzijdige crossbodytas of een comfy rugzak, een toets van pastel geeft je gegarandeerd een lente- of zomergevoel, zelfs op druilerige dagen zoals deze.

1) € 320 – Marc Jacobs 2) € 25,95 – Zara 3) € 270 – Furla 4) € 42,99 – La Redoute

Lekker oversized

Bewaar jij haast je hele hebben en houden in je handtas? Dan ben je dit seizoen helemaal trendy, want modeblogsters flaneren nu al volop met oversized tassen. Dat doen ze het liefst lekker losjes onder de arm voor een extra nonchalante look. Het is een trucje dat wij maar wat graag copy-pasten.

1) € 69,95 – Zara 2) € 15,99 – Stradivarius 3) € 39,95 – Zara

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.