Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ZEB

'Dankzij ZEB zal ik nu terug tijd krijgen om te doen wat ik graag doe: ontwerpen', klinkt het bij Laurentine.

Laurentine Van Landeghem legt haar modelabel Clouds of Fashion in handen van ZEB

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Wat ooit begon met een modeblog groeide uit tot drie succesvolle Clouds of Fashion-shops én een eigen boek ‘From Blog to Brand’. De 26-jarige Laurentine Van Landeghem legde al een bijzonder sterk parcours af en vandaag gaat er nog een droom in vervulling voor de oprichtster van Clouds of Fashion. Laurentine stapt namelijk in een nieuw avontuur, en wel met modeketen ZEB!


Gisterenavond wist Laurentine de spanning alvast op te drijven. In een story op Instagram vertelde de 26-jarige blondine namelijk dat ze vandaag groots nieuws te melden zou hebben. Een slapeloze nacht hield ze eraan over, maar Laurentine kan nu vol trots melden dat modeketen ZEB het merk Clouds of Fashion exclusief zal verderzetten. Dat betekent dat de collectie in maar liefst 68 winkelpunten beschikbaar zal zijn en Laurentine zich kan focussen op wat haar naar eigen zeggen het meest gelukkig maakt: ontwerpen!

Geen stress meer over de logistieke kant of de productie, wel eindeloos veel vrijheid om een collectie vorm te geven die volledig in de look en feel van de oh zo bekende roze wolkjes past. Denk aan een mix & match van speelse en girly ontwerpen, die tegelijkertijd stoer ogen. ‘Een eigen collectie ontwerpen was altijd al een droom, die ik door tijdsgebrek nooit heb kunnen waarmaken. Dankzij ZEB zal ik nu terug tijd krijgen om te doen wat ik graag doe. Creatief met fashion bezig zijn en het contact onderhouden met de fans op social media, dat is waar ik echt blij van word’, aldus Laurentine.

De collectie zal in het voorjaar van 2019 aan de kapstokken bij ZEB prijken. De Pinterest-waardige winkels in Antwerpen en Gent zullen definitief de deuren sluiten. Vanaf 27 oktober start er dan ook een heuse COF Major Stock Sale. De moeite waard om snel nog eens binnen te springen!

Meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '