Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Missguided

En er zit ook een superschattige kersttrui tussen!

CUTE: Missguided verkoopt matching rolkraagtruien voor jou en je hond

Nu het weer iets kouder is, is het hoog tijd om onze favoriete rolkraagtruien uit de kast te halen. En dankzij Missguided kunnen we deze vanaf nu afstemmen met onze trouwe viervoeter. Het kledingmerk heeft namelijk een reeks van coltruitjes uitgebracht voor je hond én er zit ook een superschattige kersttrui tussen.


Missguided is zeker niet het eerste kledingmerk dat een matching outfit voor jou en je hond op de markt brengt, maar deze stuks zijn zo mooi dat we het gewoon niet konden laten. Zo heeft het merk een reeks van rolkraagtruien uitgebracht die ook beschikbaar zijn voor je trouwe viervoeter. Te schattig!

Zo zijn er twee meer alledaagse truien namelijk eentje in het wit en eentje in camel. Van de coltruien bestaat er dan telkens een bijpassend exemplaar voor je hond. Hier kan je bovendien kiezen uit drie verschillende maten. De kleinste maat zou perfect zijn voor honden die zo groot zijn als een chihuahua. Medium zou dan weer passen voor iets grotere honden zoals een iets kleinere pug, poedel of een jack russel. De grootste maat past voor bijvoorbeeld een beagle. Echt grote honden kunnen de truitjes dus helaas niet dragen.

missguided

Last but not least heeft het merk ook twee speciale kerstedities op de markt gebracht. Een ideaal pakje voor onder de kerstboom, denken wij dan! Al zal je wel snel moeten zijn, want de truitjes verkopen momenteel als zoete broodjes. Wie wil, kan alvast een exemplaar bestellen op de site van Missguided en dit voor 18 euro.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '