Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @pommelinetilliere

Ze heeft nu 760 cc aan humor.

ZIEN: plastische chirurg van Pommeline toont de verleidster haar nieuwe billen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Verleidster Pommeline werd bekend dankzij haar deelname aan ‘Temptation Island’ en door haar ‘400 cc aan humor’. Naast grote borsten koos de blondine nu ook voor een dikkere poep. Plastische chirurg Diana Gabriels toont het eindresultaat op haar Instagrampagina.


Pommeline is net als vele andere ‘Temptation Island’-deelnemers niet vies van een plastische ingreep. Op haar negentiende liet ze haar borsten al vergroten, wat haar de eerste aflevering meteen al de bekende quote ‘Ik heb 400 cc aan humor, en daarmee kan ik elke man aan de haak slaan’ opleverde.

Of het nu die 400 cc of iets anders was, Merijn viel alleszins als een blok voor de knappe blondine en ruilde zijn vriendin zelfs resoluut in voor Pommeline. Dat sprookje bleef niet duren en de getatoeëerde Gentse is ondertussen samen met verleider Fabrizio uit het laatste seizoen. Ze veranderde de laatste tijd trouwens niet enkel van vriend, maar ook van uiterlijk.

Pommeline was ontevreden over haar kont. Ze wilde geen bredere poep, maar wel bolle billen, zodat haar lichaam meer in proportie zou zijn. Een eerste ingreep – waarbij eigen vet van op andere plaatsen in haar derrière werd ingespoten – was niet volledig naar haar zin, dus koos ze deze keer voor bilimplantaten. Naast 400 cc in haar borsten, kwam er nu dus ook 360 cc bij in haar achterwerk.

Trots op resultaat


Ze vertelde eerder al dat de operatie bijzonder pijnlijk was, maar ze had het ervoor over. Diana Gabriels toont nu, drie weken na de ingreep, wat het resultaat is. Ze deelt op haar Instagrampagina een paar voor- en na-foto’s van Pommeline’s booty.

Volgens Diana is Pommeline ontzettend tevreden met haar nieuwe billen, en ook zij is trots op het resultaat. Ze schrijft er nog even bij hoeveel je voor zo’n operatie precies moet betalen, en laat ons zeggen dat mooi zijn niet enkel pijn doet, maar ook enorm veel geld kost. Maar liefst 6000 euro moet je neertellen voor een big booty à la Pommeline.

De verleidster is inderdaad superblij met haar nieuwe vormen, en die speelt ze graag uit door met haar billen te pronken op sociale media. Haar volgers zijn minstens even enthousiast. ‘Je billen zijn echt mooi geworden’, ‘Je mag fier zijn op je billen’, ‘Lekkere kont’ en ‘Love it‘ zijn maar een greep uit de vele positieve reacties.

Sad smiley


Ook haar vriend Fabrizio, die volledig achter haar staat wat betreft haar plastische ingrepen, schreef een comment onder de foto. ‘Nog efkes en ik kan het niet meer aan. Arghhhh’, aldus Fabrizio, met een sad smiley en een hartje erbij. Dat doet ons vermoeden dat meneertje nu even op zijn kin moet kloppen tot Pommelines billen volledig genezen zijn. Kijken mag, aanraken nog niet?

https://www.instagram.com/p/BlDqiKJgwki/?taken-by=pommelinetilliere

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '