Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bye bye, winterdip!

Uitgetest: meer energie dankzij MOOD van RainPharma

Winter. Het liefst kruip ik onder een warm dekentje en houd ik een winterslaap tot de vogeltjes weer fluiten en de temperaturen opnieuw boven de 15 graden prijken. Maar helaas, ook ik vertrek 's ochtends naar het werk als het nog donker is en keer weer terug als het licht nog ver te zoeken is. En dat is net zo met mijn energieniveau. Tot ik van MOOD van RainPharma hoorde, een kuur die je een natuurlijk duwtje in de rug zou geven.

Aanvullend op een evenwichtig voedingspatroon geeft een MOOD-kuur van RainPharma je een extra energieboost die je lichaam kan gebruiken. "Een hoogwaardig elixir voor de instanthouding van een normale werking van het zenuwstelsel, psychologische functie, een normaal energieleverend metabolisme en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid", lees ik in de bijsluiter. MOOD zou zorgen voor meer energie, een beter uithoudingsvermogen, een hoger concentratievermogen en een mooiere huid. Komt dat even gelegen, net wat ik nodig had!

 

Veertien dagen lang drink ik elke ochtend bij mijn ontbijt een flesje van het MOOD-elixir. Bij mijn eerste flesje begint mijn lief spontaan te lachen. Het doet hem denken aan zijn kindertijd, waar we met onze vriendjes probeerden een zo normaal mogelijk gezicht te bewaren terwijl we smoelentrekkers aten. Toegegeven, het lijkt er wel wat op. Het drankje is voor zo'n eerste keer behoorlijk zuur als je je er niet aan verwacht, maar smaakt wel lekker naar sinaasappel. MOOD bevat geen suikers, geen vetten, geen kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij. Voor 1,5 kcal ben je gesteld. Daarnaast wordt er nog aanbevolen om elke ochtend een capsule 'Dynamic Energy' bij elk flesje MOOD in te nemen.

 

Ik moet zeggen, de energiekuur werpt zijn vruchten af. 's Avonds lig ik effectief niet om 9 uur al in de zetel te slapen en over het algemeen kan ik me beter concentreren. Die middagdip vlak na de lunch is plots ook verdwenen. Hallo productiviteit! 

 

Kan jij zelf ook wel een natuurlijk duwtje in de rug gebruiken? Een MOOD-box bevat een volledige veertiendaagse energiekuur en vind je bij de apotheek (of via de webshop van RainPharma) voor € 38,95. 

 

 

Ken je onze vernieuwde #Flairtestuit-rubriek al? Ik testte eerder al de Cryo Lift Therapie voor een stevigere huid, redactrice Robine leefde één week lang lactosevrij en redactrice Elien ging een weekje terug thuis wonen (wat voor hilarische taferelen zorgde!).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '