Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @madonna

Zien jullie waarom?

UH-OH: foto van Madonna met haar dochter Lourdes krijgt bakken kritiek

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De boodschap was vreugdevol en ook de innige knuffel van Madonna met haar dochter Lourdes was hartverwarmend. Toch ligt de foto van de twee vrouwen enorm onder vuur.


Madonna postte om het nieuwe jaar goed in te luiden een foto met haar 21-jarige dochter Lourdes. De twee vrouwen stralen en ze zien er piekfijn uit: perfect opgemaakt en met chique kledij aan. Het onderschrift luidt: ‘Wij zijn klaar voor 2018’, met verschillende hartjes en de hashtag love. Het lijkt een foto zoals we er zo veel zagen passeren op onze tijdlijn, niks mis mee. Maar toch is er iets dat met alle aandacht gaat lopen en dat zijn de ongeschoren oksels van dochterlief.

Flinke bos


Meestal is het Madonna die de mensen choqueert, maar die rol is dit keer weggelegd voor haar dochter. In de foto omarmt ze haar mama die achter haar staat, waardoor ze haar blote oksels flasht. Waar die bij een groot deel van de vrouwelijke bevolking glad geschoren zijn, is er bij Lourdes een flinke bos donker haar te bespeuren. Iets wat bij de vele Madonna-fans en volgers niet echt in goede aarde valt.

Commentaar


Het meisje kreeg onmiddellijk een karrenvracht aan beledigingen en kritiek over zich heen. ‘Afschuwelijk, scheer je oksels!’, ‘Walgelijk’ en ‘Ieuw, dat moet stinken‘, luiden de commentaren. Ook Madonna zelf krijgt een flinke veeg uit de pan. ‘Komaan Madonna, de tijd dat je mensen per se wilde choqueren is toch voorbij? Laat je dochter haar oksels scheren’ en ‘Een voorbeeld van slechte opvoeding‘, klinkt het.

Trots


Het zal de Queen of Pop worst wezen, en ze is ongetwijfeld enorm trots op haar dochter, want enkele jaren geleden poseerde ze zelf vrolijk met enkele plukjes haar onder de oksels. Zo moeder, zo dochter. Gelukkig waren er ook een heleboel mensen die de foto wél konden appreciëren. Het aantal likes staat voorlopig op meer dan 400.000.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '