Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Bye bye, monday blues!

Tips om maandag te overleven

Logisch dat je een beetje depressief bent. Het weekend is voorbij en voor je ligt een veel te lange werkweek uitgestrekt. Gelukkig zijn wij er om je ervan te overtuigen dat maandag zo slecht nog niet is. Meer nog, we hebben zelfs tips om er een topdag van te maken!

Bekijk het even positief. Met een beetje geluk heb je dit weekend boodschappen gedaan en ligt er dus vandaag nog vanalles in je koelkast. En als je dit leest, is het ergste ook al weer achter de rug: je bent uit je bed geraakt.

 

Maak een 'Kick-Monday-in-the-ass'-playlist op je iPod. Leuke nummers waar jij vrolijk van wordt. Shake it off van Taylor Swift werkt altijd. 

 

Er is zoveel te vertellen, doe dat dan ook. Of het nu tegen een collega of een vriendin is, vertel wat je dit weekend allemaal hebt gedaan. Zo blijf je nog even drijven op die heerlijke weekendflow.

 

Waarom plan je niet meteen die wekelijkse lunchdate op maandag? Jij kan vertellen over je weekend en je hebt een leuke lunch.

 

Relax. Geen werkstress. Het is maandag en je hebt nog een hele week om alle werkproblemen op te lossen en om je deadlines te halen.

 

Neem chocolade mee naar het werk. Op maandag mag dat, zelfs als het je verjaardag niet is.

 

Trakteer jezelf vanavond op een glas wijn of op een dessert. Hallo, je hebt maandag overleefd. Dat mag toch gevierd worden?

 

Hang deze quotes omhoog. Een beetje steun om je maandag minder zwaar te maken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '