Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thought Catalog via Unsplash

Loop jij regelmatig rond als een kip zonder kop of ben jij eerder een koele kikker?

Deze 3 sterrenbeelden hebben het meeste last van stress

Nog vijf minuten om je trein te halen, een belangrijke deadline op het werk of een etentje voor vrienden terwijl je nog moet beginnen met koken. Stress komt in allerlei verschillende vormen, maar de ene persoon kan hier al iets beter mee om dan andere. Trek jij je hier gewoon niks van aan of verander jij meteen in een kip zonder kop? Je sterrenbeeld kan er iets mee te maken hebben!

Stressbestendig zijn is niet iedereen gegeven. Terwijl je beste vriendin in elke situatie het hoofd koel weet te houden, sta jij soms al na vijf minuten op ontploffen. Maar hoe komt dat toch? Wel, ook hier heeft de astrologie iets over te zeggen, want volgens astrologen zijn er drie sterrenbeelden die iets beter kunnen omgaan met stress. Terwijl drie andere tekens makkelijker bezwijken onder druk.

3 sterrenbeelden die wél makkelijk stress ervaren

  • Leeuw (van 23/07 tot 22/08)

Een Leeuw heeft vaak iets meer bevestiging nodig en zeker in stressvolle situaties heeft hij/zij hier extra nood aan. Maar wanneer dat niet het geval is en al zeker wanneer er iets niet volgens plan verloopt, krijgt een Leeuw het al snel moeilijk.

  • Tweelingen (van 21/05 tot 20/06)

Tweelingen hebben een gedachtestroom die continu op gang is. Ze hebben de neiging om over alles te veel na te denken en daarnaast durft dit sterrenbeeld bij gelegenheid al eens wat uitstelgedrag te vertonen. Al deze chaos zorgt op zijn beurt voor onafgewerkte taken. Tweelingen krijgen dan ook soms het gevoel dat ze niet meer mee zijn met alles, wat ze gevoeliger maakt voor een burn-out.

  • Maagd (van 23/08 tot 22/09)

Dit sterrenbeeld bekijkt de wereld door een vergrootglas waardoor gebreken of foutjes al sneller opvallen. In combinatie met een perfectionistisch kantje zijn ze zo meer vatbaar voor stress. Wat het vaak nog erger maakt, is dat een persoon met dit teken de dingen niet graag uit handen geeft. Resultaat? Nog meer meer stress...

3 sterrenbeelden die minder last hebben van stress

  • Stier (van 21/04 tot 20/05)

Stieren genieten graag van de kleine dingen in het leven. Ze doen alles graag op hun eigen tempo en ze pakken hun taken bij voorkeur graag stapsgewijs – maar wel grondig – aan. Is het takenlijstje van een Stier aan de volle kant? Dan heeft hij/zij niet meer nodig dan een paar keer diep ademhalen om vervolgens alle taken systematisch af te werken. Aardetekens zoals bijvoorbeeld de Stier maken steeds af waar ze aan begonnen zijn en dat steeds op een rationele manier.

  • Boogschutter (van 23/11 tot 21/12)

Een mailbox die op ontploffen staat? Daar maakt een Boogschutter zich niet druk in. Dit sterrenbeeld heeft geen moeite om de zaken vanop een afstandje te bekijken. Zo kunnen ze zich makkelijker focussen op wat echt belangrijk is en laten ze onbenulligheden of ander drama niet aan hun hart komen.

  • Vissen (van 21/02 tot 20/03)

Vissen zijn over het algemeen echte dromers. Een eigenschap die goed van pas komt in stressvolle situaties, want ze hebben geen moeite om het hoofd koel te houden. Ook typerend voor dit sterrenbeeld is dat Vissen voornamelijk vrije denkers zijn. Zo voelen ze geen competitiedrang, maar willen ze eerder andere mensen helpen. Wanneer ze toch last krijgen van stress, gaan ze steeds op zoek naar een creatieve uitlaatklep om komaf te maken met deze negatieve gedachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '