Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Waar ligt jouw gevoelige snaar?

Hier word jij ongelukkig van volgens je sterrenbeeld

Niemand is 24/7 gelukkig, nee, zelfs Beyoncé niet. Het is nu eenmaal menselijk om je nu en dan slecht te voelen, al hebben sommige mensen een dikkere huid. Als we de sterren mogen geloven, heeft elk sterrenbeeld zo zijn eigen gevoelige snaar, die hem/haar ongelukkig maakt.

 

RAM (21 maart t/m 20 april)

Verliezen

Van een bordspel tot een race, de Ram wil altijd winnen. Jij beschouwt haast alles in het leven als een wedstrijd en kan maar moeilijk een verlies incasseren. Als je niet de eerste plaats behaalt, begin je te twijfelen aan al je levenskeuzes.

STIER (21 april t/m 21 mei)

Iets of iemand kwijtraken

De Stier is enorm bezitterig, zowel wat eigendommen als mensen betreft. Wanneer iemand het waagt om je zelfs maar een pen te ontnemen, begin je te koken van verontwaardiging.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

Verveling

Tweelingen zijn echte waaghalzen en vallen uit elkaar als ze zich te lang vervelen. Je creatieve geest heeft steeds nieuwe inspiratie nodig en de term ’tot tranen toe verveeld’ is jou niet vreemd.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

Oppervlakkige mensen

De Kreeft is heel gevoelig en niets kan jouw dag zo verpesten als oppervlakkige mensen. Jouw zachtaardige geest kan zo weinig inhoud simpelweg niet verkroppen.

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

Jaloezie 

Aangezien jij het meest arrogante sterrenbeeld bent, zal het je niet verbazen, Leeuw, dat jouw zwakke plek jaloezie is. Jij wordt snel jaloers en kan dat in de meeste gevallen maar moeilijk verbergen.

MAAGD (24 augustus t/m 23 september)

Te veel van wat dan ook

Niemand is zo georganiseerd als de Maagd, en net die eigenschap brengt je in de problemen. Wanneer er veel dingen tegelijk op je afkomen, worstel je om het overzicht te behouden en voel je je snel overdonderd.

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

Lelijkheid

De Weegschaal houdt van pracht en praal. In jouw ideale wereld zou er geen plaats zijn voor lelijke dingen, niet alleen wat het uiterlijk betreft, maar ook het innerlijk. Helaas leef je niet in je ideale wereld, en krijg je nu en dan te kampen met pijnlijk lelijke scenario’s.

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

Gebroken vertrouwen

De Schorpioen is enorm gesteld op privacy en weet als geen ander geheimen te bewaren. Wanneer iemand je vertrouwen schaadt, kan je die persoon dan ook maar moeilijk vergeven. De kans bestaat dat je nooit over die vertrouwensbreuk heen komt.

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

Negativiteit

De Boogschutter staat zo positief in het leven dat het aanstekelijk werkt en mensen graag in jouw nabijheid vertoeven. Jij hebt een hekel aan negatieve mensen en ziet hun slechte levenshouding als een virus dat je liever niet oploopt.

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

Luiheid

De Steenbok koestert de meeste ambitie onder alle sterrenbeelden. Je hebt geen begrip voor luie mensen en zou ze het liefst door elkaar schudden tot ze tot inzicht komen. Door je onbegrip en minachtig tegenover luiheid kan een confrontatie je humeur snel verpesten.

WATERMAN (21 januari t/m 19 februari)

Je gevangen voelen

De Waterman verlangt naar vrijheid! Wanneer je je gevangen voelt door maatschappelijke normen of zelfs een veeleisende relatie, voelt het voor jou als een doodsstraf. Het breekt letterlijk je hart als je niet het gevoel hebt dat je vrij kan zijn onder je eigen voorwaarden.

VISSEN (20 februari t/m 20 maart)

Afwijzing 

Vissen staan altijd klaar voor hun naasten met een schouder om op te huilen. Wanneer jij diegene bent die het even moeilijk heeft, kan je het niet verdragen als je niet de nodige steun terugkrijgt. Het besef dat de vriendschap niet in balans is, waarbij jij alleen maar geeft en niets krijgt, breekt je hart.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '