Home Lifestyle HOROSCOOP: dit het perfecte thema voor je huwelijksfeest volgens je sterrenbeeld

HOROSCOOP: dit het perfecte thema voor je huwelijksfeest volgens je sterrenbeeld

Heerlijk wegdromen!

huwelijksfeest
© Pexels

Ben je iemand die graag de astrologie raadpleegt? Dan heb je vast al advies gezocht om je ideale partner te vinden, jullie seksleven op punt te krijgen en de perfecte trouwjurk uit te zoeken. Maar hoe zit het nu met jullie huwelijksfeest? Ook daarbij weten de sterren raad.

RAM (21 maart t/m 20 april)

Industrieel en DIY

De Ram is wel te vinden voor gebouwen die kracht uitstralen, zoals een oude fabriek. Jouw trouwlocatie mag wat karakter tonen, denk aan bakstenen muren en oude vloeren. Aangezien je een bijzonder creatieve kant hebt, schrik je er niet voor terug om enkele zelfgemaakte ontwerpen aan de tafeldecoratie toe te voegen.

STIER (21 april t/m 21 mei)

Rustiek en in de natuur

Het element van de Stier is Aarde, waardoor dit teken zich thuisvoelt in de natuur, ongeacht het seizoen. Jouw romantische ziel verlangt naar een rustieke locatie waar de gasten in alle comfort kunnen feesten. Bij jou past een trouwlocatie omringd door veel houten elementen en groen, zoals een chalet in het bos.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

Glitter en glamour 

Tweelingen zijn heel sociaal en houden ervan om hun uitgebreide vriendenkring samen te brengen. Voor een belangrijke levensgebeurtenis zoals je trouwdag bespaar je kosten noch moeite. Je gasten mogen zich verwachten aan een uitgebreid menu en een glamoureuze dresscode. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

Klein en intiem

De Kreeft houdt niet van de spotlight, zelfs niet op zijn/haar/hun grote dag. Om te voorkomen dat honderden ogen op je gericht staan, wil jij liever een intieme ceremonie. Voor het feestgedeelte ontvang je graag je allerbeste vrienden en familie in een feesttent in je vertrouwde achtertuin.

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

Over the top

Het is geen geheim dat de Leeuw een extravagante kant heeft. Niets is ‘te veel’ in jouw woordenboek en wanneer je een groot feest moet organiseren, ga je dan ook all out. Een bruidstaart van meerdere verdiepingen voor honderden mensen? Check! Een bridal party van wel tien bruidsmeisjes? Check! Vuurwerk? Check!

MAAGD (24 augustus t/m 23 september)

Smaakvol en intiem

Laat het aan de Maagd over om de meest gesofisticeerde bruiloft ooit op poten te zetten. Verfijnd eten en een designerjurk staan bovenaan je lijstje. De gastenlijst wordt zo beperkt mogelijk gehouden, omdat alleen je dichtste vrienden en familie deze speciale dag mogen meemaken.

trouwlocatie

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

Luid feestje

Als Weegschaal weet je hoe je een stevig feestje moet bouwen! Een open bar waar de drank rijkelijk vloeit, mag dan ook niet ontbreken op je huwelijksdag. Met jouw dansbenen wil je het liefst een liveband, daarom is een afgelegen locatie zoals een oude schuur, de ideale feesttent voor jouw teken.

huwelijksceremonie

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

Stadhuis

Schorpioen, jij wordt zo passioneel verliefd dat de kans groot is dat jullie halsoverkop naar het stadhuis trekken om te trouwen. Door je impulsieve aard heb je waarschijnlijk niet veel tijd om een trouwfeest te plannen, laat staan dat je aan een thema denkt! Vergeet niet om achteraf al je vrienden en familie op te bellen om samen het glas te heffen op de liefde.

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

Exotisch

De Boogschutter houdt van avontuur en zal hoogstwaarschijnlijk alle gasten laten overvliegen naar een exotische locatie voor zijn/haar/hun grote dag. Omdat jij van veel verschillende culturen hebt geproefd, wil je die liefde voor nieuwe ontdekkingen delen met je naasten. Dé huwelijksbestemming van je dromen? Het Griekse eiland Santorini.

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

Traditioneel en simpel 

Jij bent niet zo opgezet met luidruchtige feesten, Steenbok. Om de liefde van je leven te vieren organiseer je het liefst een traditioneel trouwfeest waarbij alle regels braaf worden nageleefd. De ideale locatie voor je smaakvolle ziel is een botanische tuin of de golfclub waar je familie al enkele generaties lid van is.

WATERMAN (21 januari t/m 19 februari)

Festivalweekend

Eén trouwdag is niet voldoende voor de sociale Waterman om al zijn/haar/hun vrienden samen te brengen. Jouw vrije geest denkt out of the box en durft er een volledig weekend aan te wijden, inclusief foodtrucks en kampeertenten.

VISSEN (20 februari t/m 20 maart)

Op het strand

Vissen grijpen elke kans om aan het water te vertoeven. Jouw perfecte trouwlocatie is dan ook zonder twijfel het strand, waar je met je blote voeten het zand kan voelen. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan een ondergaande zon om de meest romantische dag van je leven af te sluiten?

Beelden: Unsplash en Pexels

Lees ook: