Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Ze liet al 8 ingrepen uitvoeren.

Nieuwste Geordie Abbie bekent dat ze verslaafd is aan plastische chirurgie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Abbie Holborn uit de MTV-reeks ‘Geordie Shore’ is pas twintig, maar ze is nu al verslaafd aan plastische chirurgie. Ze ging al acht keer onder het mes, en als het aan haar ligt, zal het daar niet bij blijven.


Abbie kwam vorig jaar als nieuweling in het gestoorde ‘Geordie Shore’-huis terecht. Ze viel onmiddellijk op door haar vreemde oranje kleurtje, het gevolg van té veel en té slechte fake tan. Met haar spontane persoonlijkheid en lieve karakter won ze direct de harten van de andere huisgenoten.

Ingreep


Ze moest het opnemen tegen andere newbies voor een plekje in de ‘Geordie Shore’-familie, maar Gaz, Marnie, Aaron en co. waren het er unaniem over eens dat Abbie het beste bij hun zotte bende zou passen. De vrouwen van de realityreeks staan erom bekend dat ze niet vies zijn van een cosmetische ingreep meer of minder. Marnie, Chloe en Sophie gingen alle drie al een paar keer langs bij de plastisch chirurg.

Zelfbewust


Ook Abbie volgt nu hun voorbeeld. Ze liet haar borsten al vergroten toen ze achttien was, maar ze raakte pas verslaafd aan de ingrepen sinds haar deelname aan ‘Geordie Shore’. Ze voelde druk om ook iets aan haar lichaam te doen, omdat de andere vrouwen er zo goed uitzagen. ‘Ze waren constant bezig in het huis over welke ingrepen ze nog zouden doen en welke ze al gedaan hadden’, vertelt Abbie. ‘Het is heel moeilijk om dan niet zelf onder het mes te willen, je wordt enorm zelfbewust.’

Fillers


‘Ze filmen je ook van ’s morgens vroeg, na een avondje uit, met een serieuze kater in je bed’, aldus Abbie. ‘Het is niet zo goed voor je zelfvertrouwen om jezelf zo op tv terug te zien.’ Ze hielp de natuur daarom een handje en liet haar lippen vergroten, er zitten implantaten in haar kaak en kin, ze liet botox inspuiten en porseleinen facings op haar tanden plaatsen, haar wenkbrauwen zijn getatoeëerd, ze heeft wang- en lachrimpelfillers en ze liet de donkere kringen en wallen rond haar ogen wegwerken.

Onzeker


Ze vindt het niet makkelijk om continu in de spotlights te staan. ‘Je krijgt enorm veel kritiek op sociale media en zelfs van je huisgenoten’, vertelt Abbie. ‘Het maakt me onzeker en plastische chirurgie is een snelle manier om me beter te voelen.’ Door haar deelname aan de realityshow is ze bekend en bieden bedrijven haar gratis behandelingen aan. ‘Probeer dan maar eens te weigeren’, vertelt Abbie. ‘Ik besef dat ik verslaafd ben, maar ik ben niet van plan om te stoppen. Zo ga ik een van de volgende weken nog wat botox laten inspuiten.’

VOOR:

NA:

https://www.instagram.com/p/BbAF2ZBH_f_/?taken-by=abbieholbornBron: The Sun


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '