Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Rodnae Productions & Los Muertos Crew via Pexels

Leer er tijdens workshops en lezingen alles over kristallen, yoga, tarot, de maan én mental health.

FESTIVALTIP: kom helemaal op adem tijdens het inspirerende Magical Zen Festival

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het hoeven niet altijd loeiharde optredens en moshpits te zijn; festivals kunnen ook ontspannend zijn. Dat bewijst het Magical Zen Festival dat volgende maand voor het eerst in Stekene neerstrijkt. Aan wat je je er zoal kan verwachten? Inspirerende lezingen, zinnenprikkelende workshops én (niet onbelangrijk!) lekkere hapjes en drankjes.

Wie into yoga, manifesteren en/of mindfulness is óf gewoon zin heeft in een ontspannend dagje, kan binnenkort naar Stekene afzakken. Daar gaat voor de allereerste keer het Magical Zen Festival door, dat volledig in teken staat van liefde, geluk, mentale gezondheid en innerlijke rust. Zo kan je er bij verschillende experts (denk: van een relatiecoach over een herboriste tot de vrouwen van Behind Endo Stories) langsgaan, vinden er inspirerende lezingen plaats en kan je interessante en leerrijke workshops bijwonen.

Van kristallen tot tarrot

Zowel binnen als buiten staat er voor ieder wat wils op het programma. Zo kan je er leren manifesteren, kom je er alles te weten over kristallen, essentiële oliën, de kracht van de maan en tarot, en kan je aansluiten bij een massageworkshop. Daarnaast zal je er ook kunnen rondstruinen op een markt waar je kan kennismaken met verschillende gepassioneerde ondernemers die je met plezier lifestyletips en -tricks geven. Een hongerke? Bar-Woodz serveert er heerlijk street food én aangepaste ‘magische’ drankjes. ‘Met het Magical Zen Festival willen we inspireren, laten genieten en beleven. We willen mensen verbinden en ze kennis laten maken met experten op een zeer ontspannen en laagdrempelige manier. Het belooft een magische dag te worden’, belooft organisator Nathalie van Ounsen.

Wil je er graag bijzijn? Magical Zen Festival gaat door op 21 augustus in het centrum van Stekene en start om 9u30. Je kan je ticket online bestellen voor € 10. Aan de kassa betaal je € 12. Meer info en de volledige programmatie vind je op magicalzenfestival.com.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '