https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© City of Bloomington

Delvar deed op zijn beurt iets ontzettend liefs terug...

Klein meisje verrast favoriete vuilnisman met verjaardagscupcake

Brooklyn Andracke heeft een hechte vriendschap met de vuilnisman in haar buurt. Elke donderdag toetert en zwaait hij vol enthousiasme naar het driejarige meisje, en dat brengt haar veel vreugde. Samen met haar moeder besloot ze dan ook om iets terug te doen.

Donderdag is een speciale dag voor Brooklyn, want dan komt Delvar de vuilniszakken in hun buurt ophalen. Elke week zwaait het meisje naar hem, en hij zwaait ook steeds enthousiast terug naar haar.
 

Onlangs was het Brooklyns verjaardag en wilde ze haar favoriete vuilnisman een van haar cupcakes geven. Samen met haar moeder had ze eentje ingepakt en ging ze op de stoep wachten op hem. Toen ze Delvar zag aankomen, liep ze meteen naar hem toe. Delvar kwam uit z’n vuilniswagen en lachte meteen naar het meisje.
 

Brooklyn en Delvar

Brooklyn was sprakeloos en gaf hem meteen een cupcake. Haar moeder legde hem uit dat hij elke donderdag haar dag maakt en dat ze het enorm appreciëren dat hij elke week opnieuw naar het meisje zwaait en toetert.

De week na haar verjaardag waren de rollen omgedraaid en had Delvar een verrassing bij voor Brooklyn. Zo had hij zelf enkele cadeautjes gekocht voor de verjaardag van het meisje.

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content