Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Zit je ook in die grijze zone waarbij je niet resoluut ja of nee kan zeggen tegen het starten van een gezinnetje?

OPROEP: Flair zoekt lezers die twijfel(d)en of ze kinderen willen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sommigen dromen er als klein kindje al van om ooit mama te worden. Anderen huiveren alleen al bij de gedachte dat een wezentje volledig van hen afhankelijk zou zijn. Maar wat als je daar ergens tussenin zit? Wat als je helemaal niet weet of je kinderen wil of niet?

Voel je nog geen biologische klok tikken, maar weet je ook nog niet zeker of je géén kinderen wil? Kan je niet resoluut ja of nee zeggen tegen het starten van een gezinnetje, en bevind je je al enkele jaren in die grijze zone omdat je het écht niet weet? Flair is op zoek naar jouw getuigenis.

Twijfel je nog steeds en voel je dat je lijf je wel stilletjesaan een deadline oplegt omdat je dik in de dertig bent? Of raakte je er na lang wikken en wegen toch uiteindelijk uit en besliste je om de stap wel of juist niet te zetten? We zijn benieuwd naar je verhaal! Stuur een mailtje met jouw situatie kort in enkele zinnen naar herlinde.matthys@flair.be, vergeet zeker ook niet je voornaam en leeftijd te vermelden. Wie weet lees je dan binnenkort jouw relaas en dat van anderen in Flair.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '