Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook / Rachel Hollis

Jonge mama toont trots haar striemen

Het is bijna zomer en dan kijken veel vrouwen ernaar uit om in hun bikini rond te lopen. Maar jammer genoeg durven veel vrouwen dat niet. Niet zo voor de Amerikaanse Rachel Hollis. Zelfs met haar striemen gaat ze graag in haar bikini op de foto!

Rachel is de trotse mama van drie kinderen. Ze heeft hard gewerkt om de zwangerschapskilo's kwijt te raken, maar ze heeft nog veel striemen. Even voelde ze zich daar onzeker over, maar ze besefte al snel dat ze zich helemaal niet moest schamen. Ze voelt zich net gezegend omdat ze drie prachtige kinderen heeft. Daarom postte ze op Facebook een vakantiefoto waarop ze in bikini poseert.

"Ik heb striemen en ik draag een bikini. Ik ben trots op mijn lichaam en elk litteken. Ik draag een bikini omdat de enige man van wie de mening ertoe doet, weet wat ik heb meegemaakt om er zo uit te zien. Hij zegt ook dat hij nooit iets sexyer dan mijn lichaam heeft gezien, met al mijn littekens."

Rachel voegde eraan toe dat alle vrouwen hun lichaam vol trots zouden moeten tonen.
 

Duizenden fans

De foto kreeg meteen tienduizenden likes en reacties van vrouwen die het geweldig vonden. Veel vrouwen vonden zelfs de moed om ook een bikini te dragen en zich niet langer te verstoppen. Rachel was overdonderd door de reacties, en hoopt dat vrouwen over de hele wereld nu trots zullen zijn op hun lichaam. En wij ook!
 

* Ook deze jonge mama's lieten vol trots hun buik zien aan Flair!
* En deze vrouw postte ook een heel bijzondere bikinfoto.
* Bekijk zeker de leuke foto's van een mama die samen met haar dochter yoga doet.

 

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and...

Posted by The Chic Site on Saturday, March 21, 2015

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '