Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

Binnenkort wordt hij voor de eerste keer papa!

‘Jackass’-ster Bam Margera overwon boulimie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De mannen van het legendarische MTV-programma ‘Jackass’ waren een hoopje ongeregeld die geen pijn vreesden. Toch ging er achter een van die die ruwe bolsters heel wat emotioneel leed schuil. Bam Margera had boulimie.


Bam (37) werd wereldbekend dankzij ‘Jackass’. Hij haalde in het programma allerlei pranks uit met zijn ouders April en Phil. Hij leek voor de camera steeds vrolijk, maar in het echt was dit volledig anders. De druk om er als ster goed uit te zien, woog op hem. Zeker omdat hij niet kon uitpakken met een gespierd lijf zoals zijn collega Johnny Knoxville.

Slank figuur


Hij wilde kost wat kost een slank figuur en hij begon meer en meer alcohol te drinken, ter vervanging van eten. Als hij toch iets voedzaam in zijn mond stopte, liep hij onmiddellijk naar het toilet om alles terug over te geven. ‘Ik geef over omdat ik niet dik wil worden,’ was zijn uitleg aan zijn ouders. Zij waren de enigen die op de hoogte waren van zijn eetstoornis.

Vader


Bam heeft zijn leven ondertussen terug op het juiste spoor. Hij woont met zijn vrouw Nicole Boyd in Spanje en ze verwachten binnenkort hun eerste kindje. Hij draagt een paar extra kilootjes mee, maar dat kan hem absoluut niet deren. Zijn moeder April wordt dan ook woedend als fans commentaar geven op zijn gewicht. ‘Hij had boulimie, dáárom was hij zo mager!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '