Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Dan kan iemand die echt bij je past zomaar aan je voorbijgaan.’

JAARHOROSCOOP 2023: Vissen let best op geen onrealistische verwachtingen te hebben

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Vissen in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Als Vissen heb je vaak een ideaalbeeld als het om de liefde gaat. Je ziet je potentiële lover al helemaal voor je! Let op dat je geen onrealistische verwachtingen hebt, want dan kan iemand die echt bij je past zomaar aan je voorbijgaan. De kans op een passende date is groot in juni. Je werkt dit jaar aan jezelf en dat zorgt voor vernieuwing in je relatie.

Job & studie

Je krijgt steeds meer de behoefte om werk te gaan doen of een studie te gaan volgen die dichter bij jezelf ligt. Daar kom je gedurende 2023 achter, omdat je vaak aan jezelf werkt en inzicht in jezelf krijgt. Durf na de zomer concrete stappen te zetten.

Financiën

Op dit vlak kan het dit jaar onbedoeld misgaan. Dat komt vooral omdat jij je daar niet mee bezighoudt en te veel geld uitgeeft. Voorkom problemen, vermijd impulsiviteit.

Gezondheid

Werken aan jezelf en jezelf beter leren kennen, doet je goed. Het helpt je ook inzicht te krijgen in wat je nodig hebt, fysiek, mentaal en emotioneel. Je zorgt in 2023 goed voor jezelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '